fbq
Kotimaa
21.06.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Ville Manner ja Anniina Marjamäki
”Miten pieleen voi joskus valinta osua” - Ensitreffit alttarilla -pari Ville ja Anniina kokivat karmivan yllätyksen lomamatkallaan
Kotimaa
21.06.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Vuonna 2019 Ensitreffit alttarilla -sarjassa avioituneet Ville Manner ja Anniina Marjamäki viettivät vastikään uudelleen häitään.

Kun pariskunta sanoi tv-kameroiden edessä "tahdon", olivat he toisilleen vielä täysin tuntemattomat. Kyyhkyläiset halusivat viettää häitä uudelleen, sillä ohjelmaan osallistuessaan heidän oli rajoitettava hääjuhlan vierasmäärää.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjan Anniina ja Ville avioituivat uudestaan - jättiyllätys morsiamelle: häihin pamahti laulajatähti

Ville ja Anniina suuntasivat pian toisten häiden jälkeen Englantiin, mutta kyseessä ei ollut häämatka. Ville on julkaissut Instagram-sivullaan kuvan, jossa poseeraa metrossa paitsi Anniinan, myös appivanhempiensa kanssa.

- Joku olisi ajatellut, että ”nuoripari” lähtisi kahdestaan matkalle häidensä jälkeen, mutta ei me, hän kirjoittaa kuvatekstissä.

- Kaksi vuotta sitten appiukkoni täytti pyöreitä ja silloin varattiin matka hänen toiveiden täyttämiseksi - Heartbeat fanina Yorkshiren kuvausmestat on kova juttu, Ville kertaa, ja kertoo pandemian aiheuttaneen matkan siirtämisen.

- Tänään me sitten startattiin kyseinen reissu ja ns. ”häämatka” saa vielä odottaa.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -kohusarjassa toisensa löytäneet Anniina Marjamäki ja Ville Manner: Näin onnistunut parisuhde rakentuu!

Yhteinen matka on pariskunnan mieleen.

- Anniina joskus sanoi, että hänen yksi unelma oli saada kokea asioita oman kumppanin kanssa. Mulla oli sama ajatus ja tässä sitä taas ollaan. Uusia kokemuksia ja muistoja luomassa.

- Niin mieletöntä päästä taas vanhaan kotimaahan kiertelemään ja ihmettelemään, mitä uutta on ilmassa, Lontoossa kymmenen vuotta asunut Ville hehkuttaa.

Villen appiukon lempisarja Heartbeat, eli Sydämen asialla, on vuosina 1992-2009 esitetty brittiläinen draama.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -parin pentu teki tuhojaan: "Se syö kaiken"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ville Manner (@ville_manner)

"Ihana palata kotiin"

Kaikki yhteisessä matkassa ei kuitenkaan mennyt täysin putkeen. Anniina julkaisi eilen (20.6.) omalla Instagram-sivullaan mustavalkoisen yhteiskuvan kyyhkyläisistä, jotka poseeraavat Lontoon kuuluisimman nähtävyyden, Big Benin, sekä Westminster Bridgen edustalla. Kuvatekstissä hän kertaa Englannin-reissun kohokohtia ja kuoppia.

- Olipahan reissu! Lontoo on aina ihana, mutta täytyy todeta että tällä kertaa on myös erityisen ihana palata kotiin! Anniina kirjoittaa hiukan pahaenteisesti.

- Matka alkoi pitkällä matkalla kotoa Keski-Englantiin, siellä meillä oli oikein kiva airbnb majoitus. Aidensfield (todellisuudessa Goathland) osoittautui ihastuttavaksi kyläksi, jossa aika tuntui pysähtyneen, hän kirjoittaa Aidensfieldin kylästä, joka on Sydämen asialla -sarjan fiktiivinen tapahtumapaikka.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pari Anniina Marjamäki ja Ville Manner sai perheenlisäystä: ”Enää ei tarvitse miettiä, mitä teemme vapaa-ajallamme”

Pääkaupungissa asiat kääntyivät kuitenkin päälaelleen.

- Lontoossa hotelli tiputtikin sitten jalustalta oikein kunnolla, Anniina paljastaa.

- Hotelli muistutti kämppääni Lontoossa asuessani, vain muutama homepilkku lisää kylppäriin ja jaettava kylppäri koko kerrokselle niin avot oltaisiin aika lähellä samaa kamaluutta, hän kertaa kauhumajoitusta.

- Miten pieleen voi joskus valinta osua ja korona lienee hoitanut viimesilauksen hotellille.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -sarjasta tutun Ville Mannerin työ- ja vapaa-aika meni sekaisin – näin hän ratkaisi ongelman

Onneksi matkan Lontoo-osio ei mennyt majoituksen vuoksi täysin mönkään, vaan hyviäkin puolia löytyi.

- Lontoossa onneksi saa päivät kulutettua helposti kaupungilla, kivoja kohteita on vaikka muille jakaa ja kävellessä kaupunkia ympäri aika hujahtaa hetkessä, Anniina kirjoittaa suositusta turistikohteesta.

- Kotona odottaa vetävä viemäri kylppärissä, ehjä katto ja seinät (mitä nyt ehkä vähän Popin syömät), oma sänky, ja meidän oma karvakaveri, hän vertaa kotia Lontoon-majoitukseen.

- Ah, ihana Suomi, Loimaa ja koti! 

Villen ja Anniinan suhde on ollut vakaalla pohjalla heidän vuoden 2019 tosi-tv-vihkimisestään saakka. Pariskunta on osallistunut yhdessä Olet mitä syöt -ohjelmaan, jonka myötä pyrkivät parantamaan elämäntapojaan.

Lue myös: Tänään Olet mitä syöt -ohjelmassa: Ensitreffit alttarilla -parille kertyi 30 kiloa lisää painoa, Ville vakavana: "Tuli suorastaan yökötys"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »