fbq
Kotimaa
23.05.2022 13:24
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
anniina, ville
Ensitreffit alttarilla -sarjan Anniina ja Ville avioituivat uudestaan - jättiyllätys morsiamelle: häihin pamahti laulajatähti
Kotimaa
23.05.2022 13:24
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Ensitreffit alttarilla -ohjelmasta tutut Anniina Marjamäki ja Ville Manner avioituivat ohjelmassa kesällä 2019. Heidän suhteesta on siitä lähtien ollut vakaalla pohjalla.

Pariskunta järjesti uudet häät viime viikonloppuna. Anniina ja Ville halusivat järjestää isot häät, sillä ohjelmaan kuvatuissa häissä piti rajoittaa väkimäärää.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla -pari menee uudestaan naimisiin! Katso kuvat Anniinan ja Villen vauhdikkaista polttareista

Anniina julkaisi maanantaina Instagram-tililleen kauniita kuvia pariskunnan suuresta juhlapäivästä.

Rakastunut hääpari on ikuistettu kuvaan käsi kädessä jokivarressa. Anniinan hääpukuun on kuulunut pitkä laahus, avonainen selkä sekä vyötärölle kiinnitetty hempeän lila koristenauha.

- Kolmas hääpäivä. Oltiin päätetty jo alussa, että halutaan viettää isompia hääjuhlia meidän laajan perhe- ja ystäväpiirin kanssa Suomenlinnassa vietettyjen pienten häiden jälkeen. Lauantaina se odotettu päivä koitti. Saimme viettää ihanan päivän yhdessä, Anniina kirjoittaa Instagramissa. 

- Päivä oli täynnä rakkautta ja koskettavia hetkiä. Ville järjesti juhlaa yhdessä kanssani ja seisoi rinnallani läpi juhlien. Kolme vuotta sitten haaveilin, että voisimme kulkea matkaa yhdessä käsikkäin ja kaikki meni kuin romanttisissa elokuvissa. Haaveet käy joskus toteen, Anniina kirjoittaa sydämen kera.

Anniina kiittelee päivityksessään hääparin perheitä sekä kaasoja hääjärjestelyavusta. Pariskunta kohtasi alttarilla ohjelmasta tutun pastorin, Kari Kanalan. Anniina paljastaa somessa, että Kari ja Anniinan sisko olivat juonineet morsiamen selän takana kirkkoon julkkisvieraan esiintymään.

- Lapsena katsottiin paljon Pekkoa ja ehdoton suosikkini on Pekko ja Massahurmaaja elokuva. Elokuvan lopussa Joel Hallikainen esittää kesähäissä kirkossa Entä sitten -kappaleen. Ja nyt sain kuulla sen hänen esittämänään omissa häissäni. Nöyrä kiitos, Anniina ilakoi.

Joel Hallikainen hehkutti myös hääkeikkaansa omalla sometilillään yhdessä Kari Kanalan kanssa.

Sekä morsian että sulhanen ovat kiitelleet Joelia yllätysesiintymisestä somessa.

- Ihan sanattomaksi veti tämä yllätys ja kosketti todella. Iso kiitos siitä kaikille järjestäjille!! Anniina kirjoitti.

- Iso kiitos Jokke sydämeni pohjasta, kun tulit yllättämään meidät alttarille. Oli huikeat esitykset, jotka osuivat tunteisiin ja menivät ytimiin meillä sekä vieraillamme. Tuota hetkeä muistellaan varmasti vielä pitkään, Ville kirjoitti.

Ville runoili myös kauniisti avioliitostaan.

- Koti on missä rakkaus kukoistaa ja me olemme sitä Anniinan kanssa toisillemme, nyt ja jatkossa, Ville kirjoitti.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »