fbq
Kotimaa
21.10.2022 16:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Iida Ketola
Mitä ihmettä? Iida Ketola julkaisi pusukuvan vapaaottelijarakkaansa kanssa - yhteinen historia paljastui meediolla: "Mun kuoleman jälkeen hän on joutunut keskitysleirille"
Kotimaa
21.10.2022 16:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Mediapersoona Iida Ketola paljasti sosiaalisessa mediassa kesäkuussa seurustelevansa.

Katso videolta Iidan treenivinkit:

Iidan uudehko kulta on vapaaottelija Janne ”Jamba” Elonen-Kulmala. Iida on hehkuttanut rakastaan ja julkaissut tuttuun rempseään tapaansa hauskaa ja aitoa sisältöä pariskunnan arjesta. Viime viikolla Seiskan paparazzi bongasi rakastavaiset asioimasta Helsingin Salmisaaressa sijaitsevasta valtion virastotalosta.

Espoon Kehähait -seuran riveissä otteleva Jamba on erittäin tunnettu persoona suomalaisissa kamppailulajipiireissä. 

Lue myös: Tuore julkkispari! Iida Ketola löysi uuden kullan – kuvat Seiskassa

Tänään perjantaina (21.10.) Iida julkaisi Instagram-sivullaan ensimmäiset kunnolliset yhteiskuvat Jamban kanssa. Kuvista ensimmäisessä hän suukottelee viiksekästä murustaan poskelle, toisessa hän hymyilee veikeästi kameralle ja Jamba puolestaan näyttää hitusen yllättyneeltä.

Lue myös: Tatuoitu könsikäs! Iida Ketola paljastaa kultansa kinasteluvideolla: "Mäki siivoon joka päivä!"

Kuvanottohetkellä Iida kertoo pariskunnan olleen käymässä Fiskarsin ruukkikylässä, joka on tunnettu historiallisista puitteistaan ja uniikeista ostosmahdollisuuksistaan. He olivat tuolloin Iidan mukaan matkalla energiahoitoon meediolle. Meediolla onkin ollut kiinnostavaa kerrottavaa.

- Siellä selvis et me ollaan oltu ennenki kimpassa, Iida paljastaa kuvatekstin muodossa yllättävästä yhteensattumasta.

Lue myös: Iida Ketola esittelee rakkaansa somessa - kuvat

Pariskunnan historia kietoutuu toisen maailmansodan hirmuiseen aikaan. Entisessä elämässä heitä on meedion mukaan vainottu kansallissosialistien toimesta.

- Yks meidän entinen elämä on menny sillee et oltiin juutalaisina Saksassa ja sit on alkanu kauheudet ja meidän on ollut tarkoitus lähteä evakkoon lapsiemme ja lastenlapsiemme kanssa, mutta mä oon ollu niin kertakaikkisen sairas etten oo voinu lähteä ja maailman upein mies (jo silloin) on jääny mua hoitelee, Iida kertaa meedion sanoja ja 1940-luvun "Jamban" urhoollista uhrautumista.

Rakkaudella oli kuitenkin, ajankuvalle tyypillisesti, traaginen loppu.

- Mun kuoleman jälkeen hän on joutunut keskitysleirille, josta ei sitten selvinnyt, Iida kertoo Jamban tarinan surullisen päätöksen.

Lue myös: Kummallinen lahja sai Iida Ketolan tunteet valloilleen: "Rakastan mun poikkista!"

Iida ilahduttaa seuraajiaan aidolla ja vaihtelevalla somesisällöllään. Hän kertoo avoimesti ajatuksiaan ja kokemuksiaan, eikä tämänpäiväinen kiinnostava tarina ole poikkeus sääntöön.

Kaunotar jätti kaupunkielämän taakseen keväällä 2021 erottuaan ex-miehestään Renne Korppilasta. Kampaamoalan yrittäjänäkin toimiva mediapersoona osti tuolloin 1800-lukulaisen hirsitalon, jossa viettää aikaansa Jamban lisäksi esimerkiksi kanojen, lampaiden ja pupujen kanssa. 

Lue myös: "Tältäkö isodikkisistä miehistä tuntuu?" - Iida Ketolan urheilusuoritus herättää kysymyksiä