fbq
Kotimaa
30.06.2022 21:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+, Instagram
Eotb-Tino ja Iida
Suhdehuhut kiihtyvät! EOTB-Tino ja -Iida viihtyvät edelleen yhdessä - katso kuva
Kotimaa
30.06.2022 21:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Discovery+, Instagram

Ex on the Beach Suomi Afterski 2.0 -sarjassa nähtyjen Tinon ja Iidan välillä kipinöi edelleenkin. 

Iida saapui ohjelmaan Tinon exänä sarjan 14. jaksossa. Pariskunta ei ollut virallisesti yhdessä, mutta he olivat tapailleet melkein vuoden. Iidan saavuttua taloon oli tunnelma melko kiusallinen, sillä Tino ja Roosa olivat harrastaneet seksiä edellisenä iltana.

Lue myös: Ex on the Beach: Tinon heila saapuu taloon hyytävissä tunnelmissa – tylyttäminen päättyy lemmekkäästi

Roosan ja Tinon petipuuhat vaivasivat alkuun Iidaa, mutta hän päätti lopulta antaa asian olla. Tino ei talossa halunnut ruveta pohdiskelemaan hänen ja Iidan suhdetta, vaan vältteli jatkuvasti aihetta.

Nyt vaikuttaisi siltä, että Iidan ja Tinon romanssi jatkuu. Kaksikko vietti nimittäin juhannusta yhdessä samassa seurueessa. Paikalla olivat myös muut EOTB-tähdet, kuten Thor, Niki, Arttu, Roosa ja Tuuli.

Lue myös: Niki ja Tuuli puivat suhdettaan Ex on the Beachin jälkeen – mitä tapahtuu, kun Tuuli näkee videon miehen toilailuista?

Iida on myös pari viikkoa sitten julkaissut yhteiskuvan Tinon kanssa. Otoksessa kaksikko poseeraa läheisissä tunnelmisssa.

Tuntuu kesältä, hän kirjoitti julkaisuunsa ruskean sydämen kera.

OlibahaViikonlobbu, Tino vastasi liekkiemojin sekä sydänsilmäemojin kanssa.

Seiska ei tavoittanut Tinoa kommentoimaaan suhdehuhuja.

Lue myös: Eronneet TIS-Vilma ja Juuso viihtyivät yhdessä uimarannalla - paljastavat yhteiskuvat: "Hempeyttä oli havaittavissa"

Sekä Tino että Iida ovat myös olleet mukana Temptation Island Suomessa. Tino oli mukana 10. kaudella, kun taas Iida nähtiin ohjelman kuudennella kaudella.

Tino ja Iida viettivät juhannusta yhdessä isossa tosi-tv-painotteisessa seurueessa. Allaolevassa kuvassa näkyy koko bileporukka. 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »