fbq
Kotimaa
24.03.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram
Sephora Lindsay
Miss Helsinki -voittaja Sephora Lindsay tekee nykyään persoonallisia kynttilöitä - tältä ne näyttävät!
Kotimaa
24.03.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova, Instagram

Vuoden 2017 Miss Helsinki Sephora Lindsay kertoo aloittaneensa liiketoiminnan kynttilöiden parissa. Seiskan tavoittama kaunotar sanoo idean syntyneen korona-aikana.

- Minulla oli vielä opinnot kesken, ja päätin haluavani tehdä jotain luovaa. Minulla on hyvät kädentaidot, ja olen aika taikuri keittiössä, joten mieleeni tulivat kynttilät. Ajattelin aluksi, että se juttu on niin nähty, mutta sitten keksin uuden lähestymistavan.

- Aloin ahmia netistä tietoa ja testata eri valmistustapoja. Päätin kokeilujen jälkeen, että tällä idealla mennään. Suomessa on kylmää ja pimeää, joten kauniille kynttilöille on varmasti markkinarako, Sephora perustelee.

Näyttävät jälkkäreiltä

Missi valmistaa käsityönä kynttilänsä alusta loppuun asti itse, eivätkä kyseessä ole mitkä tahansa tuikut, vaan aivan jälkiruoka-annoksilta näyttävät herkkutaideteokset.

- Olen jo saanut hyvällä tavalla hämmästyneitä palautteita. Kaverini poikaystävä jopa yritti kielellään maistaa yhtä kynttilää! Sephrora nauraa.

- Täytyy nyt varmaan lisätä niihin varoitustarrat, että nämä eivät ole syötäväksi tarkoitettuja.

Hän käyttää kynttilöiden pohjana soijavahaa. Erääseen kynttilään hän käytti aitoa suklaata.

- Pyrin luonnonmukaisiin valmistustapoihin. Aion jatkossakin pysyä soijavahassa. Ja avaan pian myös verkkokaupan kynttilöilleni, Sephora paljastaa.

Lue myös: Miss Helsinki Oona Komilla on uskomaton harrastustausta: ”Minusta piti tulla sirkusartisti!”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »