fbq
Kotimaa
20.03.2022 14:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Ari Lahti, Instagram
Minttu kaulanen
Minttu Kaulanen muistelee edesmennyttä Ipo-veljeään: "Suunnattoman ikävän kanssa en ole oppinut elämään..."
Kotimaa
20.03.2022 14:32
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Ari Lahti, Instagram

Michele ”Minttu” Murphy-Kaulasen Ipo-veli kuoli kaksi vuotta sitten.

Minttu muistelee edesmennyttä veljeään koskettavassa Instagram-julkaisussaan. Hän julkaisi kaksi kuvaa ja videon Iposta.

Sullon tänään syntymäpäivä. Täytät 33 vuotta. Sain niistä melkein 31.  Niistä pitää osata olla kiitollinen, mutta mut valtaa ahneus ja olisin halunnut enemmän, Minttu aloittaa kirjoituksensa.

Lue myös: Minttu Kaulasen suuri suru – veli kuoli 30-vuotiaana: ”Tää tuska on jotain sietämätöntä”

Tosin kun katson kaikkia kuvia susta niin huomaan ettet vanhentunut vuosien aikana. Olit vaan lainassa. Lainassa opettaakses meille asioita. Oppeja joihin havahdun oikeastaan päivittäin.

Minttu kertoi Yökylässä Maria Veitola -sarjassa itkeneensä usein hevostallilla surressaan Ipo-veljensä kuolemaa. Minttu mainitsee tekstissään surun olevan edelleen niin suuri, ettei hän kykene puhumaan asiasta kuin hevosilleen.

- Suunnattoman ikävän kanssa en ole oppinut elämään, olen vain opetellut survomaan sen syvälle. Se toki aiheuttaa sen etten pysty sinusta puhumaan kuin hevosille. Ehkä ei tervettä, mutta siten mun ei tarvitse miettiä mikä kaikessa mussa meni rikki kun lähdit. 

- Maailman parhain pikkuveli mulle suotiin, olen siitä joka solullani kiitollinen. Mä rakastan sua maailman eniten, Minttu päätti kirjoituksensa.

Lue myös: Minttu Kaulanen joutui onnettomuuteen - jäälohkareet murjoivat Porschen: "Auto aivan paskana"