fbq
Kotimaa
23.02.2022 08:53
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen
minttu kaulanen
Minttu Kaulanen joutui onnettomuuteen - jäälohkareet murjoivat Porschen: "Auto aivan paskana"
Kotimaa
23.02.2022 08:53
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Timo Korhonen

Kauppias Sampo Kaulanen ja vaimonsa Michele ”Minttu” Murphy-Kaulanen kertoivat tiistaina (22.2.) Instagram-tileillään Mintun kohtalokkaasta liikenneonnettomuudesta. Minttu oli ajellut tiistaina Tampereelta kotiin Äkäslompoloon, kun alikulkuväylän kohdalla auto sai pahasti osumaa. Sampon kuvapaikkatietojen perusteella onnettomuus sattui Hirvaskankaalla. 

- Konemies ei vissiin huomannu että tiputti jäisiä kökkäreitä allaolevalle tielle ja niinhän siinä kävi että ne tippu suoraan Mintun kohalle. Auto aivan paskana päältäpäin, Sampo kirjoittaa.

Sampo on jakanut kuvia jäälohkareiden autoon aiheuttamista vaurioista. Ainakin Porschen etuvalot ovat säpäleinä ja sivupeili rutussa. Minttu kuitenkin selvisi säikähdyksellä tilanteesta, joka olisi voinut äityä hengenvaaralliseksi.

- Onneks ei tullu tuulilasiin. Siinä olis saattanu joutua kyytiläiset lunastuskuntoon. Elämä on siitä merkillinen että koskaan ei tiä milloin viimenen hetki. Onneks nyt selvittiin pelkillä materiaalivahingoilla, Sampo kirjoittaa.

Lue myös: Minttu Kaulanen tunnustaa rakkauttaan tummalle ja salskealle orille: "Kun sisäinen tuska oli niin kova"

Sampon julkaisu keräsi paljon kommentteja, joissa päivitellään yllättävää onnettomuutta ja auton saamia osumia. Myös kohtalotovereita on ilmoittautunut.

- Kamala, laulaja Marita Taavitsainen kirjoittaa.

- Huh huh, onneks ei sattunut kun autoon. Säikähdys valtava. Selkää pitkin meni kylmät väreet, kun juttua luin, yksi kommentoija toteaa.

- Mulla kävi samalla tavalla usiampi vuosi sitten, ainut vaan että se jäinen mötikkä lensi tuulilasiin. Lasi tuli sisään, onneksi kukaan ei loukkaantunut. Säikäytti kyllä, yksi kommentoija kertoo kauhunhetkistään.

- Hui, onneksi vaan auto! kommenteissa huokaistaan.

- Enkeli oli vierellä, yksi kommentoija summaa.

Sampo sai Porschen isänpäivälahjaksi Mintulta vuonna 2017.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »