fbq
Kotimaa
12.02.2022 12:35
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin
sointu borg
Miksi julkaiset herutuskuvia? Sointu Borgilta tyhjentävä tilitys: "Setämies haluaa enemmän pintaa"
Kotimaa
12.02.2022 12:35
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Kristian Wallin

Diili-voittaja Sointu Borg poseeraa usein Instagram-tilillään paljastavissa kuvissa. Sointu julkaisi kuluneella viikolla somessa kattavan selityksen siitä, miksi hän julkaisee "herutuskuvia". Sointu linjaa, etteivät keimailukuvat tuo hänen henkilöbrändiinsä lisäarvoa.

- Mutta vittuakos sillä on väliä, Sointu pamauttaa roisiin tyyliinsä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Lue myös: Oho, pikkuisissa urheilurintsikoissa kekkuloivan Sointu Borgin salipäivitys sai räppärirakkaan kuumaksi - katso!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Sointu kirjoittaa, että paljastavamman kuvan julkaiseminen saattaa jopa vaikuttaa hänen seuraajiensa määrään negatiivisesti. Sointu pohtii somessa syitä herutuksesta johtuvaan seuraajakatoon.

- Yksi voi olla se, että joku on törmännyt johonkin julkaisemaani feed-tekstiin, samaistunut siihen ja painanut seuraa-nappia. Sitten kun eteen pamahtaa uikkarikuva, niin seuraaja kokee, että tällainen tavara tai habitus ei kiinnosta, tukee toksista länsimaalaista kauneisihannetta ja lopettaa seuraamisen. Hän haluaa nähdä vain syvällistä pohdintaa. End of story. ⁣ Homma toimii myös toisinpäin. Setämies haluaa enemmän pintaa ja vähemmän pohdintaa, Sointu analysoi.

Sointu on miettinyt somesisältöjensä elinkaarta tarkasti.

- Jos olisin Diili-voiton jälkeen katkaissut uikkarikuvien julkaisun seinään, mitä se olisi kertonut mielenmaisemastani? Sen, että kokisin tehneeni jotain väärää.⁣

Diili-ohjelman myötä Sointu on saanut enemmän naisia someseuraajikseen.

- Ennen Diiliä seuraajistani yli 90% oli miehiä, nykyään yli puolet naisia. Muutos on ollut huomattava. Se on hienoa! Samalla haluan kuitenkin pitää kiinni omasta tyylistäni ja ajoittaisista v-aukko posetuksistani. Tätä latua on vedetty +10 vuotta ja samalla ladulla pysyn. Seuraajikseni ovat tervetulleita äärifeministit, keski-ikäiset miehet, laitapuolenkulkijat ja kaikki homo sapiensit maan ja taivaan väliltä, Sointu summaa.

Lue myös: Suihkusta tullut puolialaston Sointu Borg älähtää: "Mua v**uttaa ihmiset, jotka ei tajua..."

- Kyse ei ole ikinä ollut siitä, mitä minun täytyy tai tarvitsee tehdä. Jos tässä nyt kokopäivätyönään toteuttaisi ”kohdeyleisönsä” toiveita, niin mikään ei olisi oikein. Osaa yleisöstä ärsyttäisi liika herutus ja osaa feed-tekstieni vouhotus. Kumarrat yhteen suuntaan, niin pyllistät aina toiseen, Sointu sanoo.

Hän aikoo pysyä valitsemallaan somnelinjalla.

- Keimailu on ja pysyy. Pyllistän täällä ihan niin paljon, kun hyvältä tuntuu.⁣