fbq
Kotimaa
13.12.2021 19:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sointu Borg
Suihkusta tullut puolialaston Sointu Borg älähtää: "Mua v**uttaa ihmiset, jotka ei tajua..."
Kotimaa
13.12.2021 19:01
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Diili-voittaja Sointu Borg puhuu suunsa puhtaaksi napakasti tuttuun tyyliinsä. Räiskyvä Sointu avautuu tällä kertaa suihkunraikkaana oman ajan käytöstä. Sointu ei voi ymmärtää, miksi hänen pitäisi olla ympäri vuorokauden tavoitettavissa lähes tuntemattomille ihmisille.

Lue myös: Sointu Borgin näyttävä ulkonäkö herätti huomiota risteilyllä – paljonkertova kuva!

Mulle aika on tällä hetkellä pyhää ja välillä mua vituttaa ihmiset, jotka ei tajua sitä.⁣⁣⁣ Tän vuoden aikana kuluttavinta on ollut tilanteet, joissa ihmiset ovat kokeneet, että olen velkaa omaa aikaani. Velkaa 24/7.⁣⁣⁣ Mitä tarkoitan tällä?⁣⁣ En tarkoita avauksella oman perheen, ystävien, asiakkaiden, omaan yritystoimintaani liittyvien, managerien, yhtiökumppanien, yhteistyökumppaneiden tai muiden omaan lähielämänpiiriini kuuluvien ihmisten kanssa kommunikointia. Se antaa ja se on osa arkea, tapahtuma-alan yrittäjä kirjoittaa Instagram-tilillään.

Lue myös: Käsittämätön määrä naiskauneutta! Sointu Borg palkkasi Tampereen uudelle areenalle hirmukattauksen kaunottaria – mukana missejä ja Erika Vikmanin pikkusisko!

Video: Sointu Borg Tampereen uuden monitoimiareenan avajaisissa

"Heittämällä kuormittavinta"

Sointu kertoo kuitenkin pitävänsä ihmisistä ja heidän kanssaan juttelemisesta. Silti häntä ärsyttää, että esimerkiksi bisselle pyytävät vanhat kaverit eivät välttämättä ymmärrä, jos hän ei kiireiltään pääse paikalle.

Jokainen haluaa susta palasen. Se on ollut tässä vuodessa kuormittavinta. Heittämällä. Tää olotila on tuttu tunne kaikille tänä päivänä muutenkin. Moni joutuu joskus samantyyppisen viesti- sekä aistiylikuormituksen keskelle. Pitää olla 24/7 tavoitettavissa ja puhelin huutaa hoosiannaa.⁣⁣⁣

Lue myös: Miss Helsinki Oona Komi paljastaa: Sointu Borg on esikuvani!

Lue tästä Soinnun koko tilitys:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sointu Borg (@sointuorvokki)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »