fbq
Kotimaa
23.09.2022 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Hannu Pikkarainen
Mikä muutos! Hannu Pikkarainen julkaisi kuvan itsestään vuosien takaa - tunnistaisitko?
Kotimaa
23.09.2022 21:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 38, pullistelee tuoreessa somekuvassa harvinaisen hyväkuntoisena.

Julkaisemassaan kuvassa Hannu esittelee treenattua yläkroppaansa tyytyväisenä. Hän avaa otoksen kuvatekstissä sanaisen arkkunsa koskien vartalonsa muutoksia.

Lue myös: Hannu Pikkarainen muuttaa Lappiin: "Totisinta totta"

Lihaksikkaan kuvan rinnalle Hannu on julkaissut valokuvan itsestään kolmen vuoden takaa. Tuolloin Hannu kertoo käyttäneensä aikansa "silminnähden vääriin asioihin".

Käytin etenkin liikaa alkoholia huonojen fiilisten siirtämiseen. Olin lopettanut lätkäuran burnoutin tapaiseen tilaan puolivuotta ennen kuvaa, Hannu paljastaa.

Raiskaustuomion keväällä saanut Pikkarainen kertoo tehneensä muutoksen elämäänsä.

- Nykyään mun tapa käsitellä asioita on täysin erilainen ja oon selvästi muuttunut myös ulkoisesti (omasta mielestä ainakin) parempaan suuntaan.

Lue myös: Raiskauksesta tuomitulta Hannu Pikkaraiselta someavautuminen: "Syvällä takaraivossa jyskyttää harmillisia asioita"

Hannu myöntää, ettei voisi enää elää entisten rutiiniensa mukaan.

- Siitä eroon pääseminen on vaatinut pitkäjänteistä työtä ja myös vahvaa halua ja tahtoa itse tehdä päätös ja toteuttaa se muutos. Kurinalaisuutta.

Nykyään ex-kiekkoilija kertoo voivansa "tilanteeseen nähden hyvin". Vain hetki sitten Hannu ilmoitti someseuraajilleen muuttavansa lähitulevaisuudessa Lappiin.

Lue myös: "Riittääkö mulla paukut" - Raiskaustuomio ajoi Hannu Pikkaraisen ison valinnan eteen - tilittää tilanteesta somessa

Hannu Pikkarainen tuomittiin käräjäoikeuden päätöksellä kahdeksi vuodeksi vankilaan raiskauksesta. Tuomio ei ole vielä lainvoimainen. Pikkarainen on ilmoittanut valittavansa tuomiosta hovioikeuteen.

Lue myös: Hannu Pikkarainen luopui tupakkatuotteista - perustelee ihmettelijöille erikoista valintaansa: "En siis ole lopettanut"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »