fbq
Kotimaa
25.04.2022 11:10
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Hannu pikkarainen
"Riittääkö mulla paukut" - Raiskaustuomio ajoi Hannu Pikkaraisen ison valinnan eteen - tilittää tilanteesta somessa
Kotimaa
25.04.2022 11:10
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Raiskauksesta tuomittu ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 38, kertoi vuoden alussa aloittaneensa personal trainerin opinnot.

Viime viikonloppuna Hannu osallistui pt-opintojensa lähiopetukseen muiden opiskelijoiden kanssa Turussa. Ex-lätkäpelaaja kertoi eilen sunnuntaina (24.4.) Instagram-julkaisussaan fiiliksistään opintojen suhteen. 

Hannu tuomittiin raiskauksesta 6. huhtikuuta Helsingin käräjäoikeudessa. Tuomio on kaksi vuotta ehdotonta vankeutta. Tuomio ei ole lainvoimainen. Hannu on somessa kertonut valittavansa tuomiostaan hovioikeuteen. 

Mies mainitsee Instagram-julkaisussaan tunteneensa olonsa epävarmaksi ennen lähiopetukseen osallistumista.

Hannu oli pohdiskellut, tulisiko muille opiskelijoille epävarma olo hänen läsnäolonsa takia. Mies on viime aikoina ollut otsikoissa raiskaustuomionsa takia.

– Diipimpää tarinaa...Jouduin ihan tosissani miettimään ennen viikonloppua, et riittääkö mulla paukut mennä jatkamaan mun PT opintoja just nyt tässä hetkessä ja vielä lähijaksolle kahdenkymmenen mulle osittain tuntemattoman ihmisen kanssa.

Lue myös: Tältä Hannu Pikkarainen näyttää nyt: hiplasi mälliä puistossa - paparazzikuvat!

Hannu paljastaa nostaneensa itse kissan pöydälle. Ex-kiekkoilijan mukaan muut opiskelijat olivat suhtautuneet avautumiseensa positiivisesti.

 Halusin olla rehellinen ja kertoa mun kurssikavereille omat fiilikset ennen viikonloppua. Halusin ettei mulla eikä kenelläkään muullakaan olisi epämielyttäviä ja kiusallisia fiiliksiä johtuen mun elämässä leijuvien asioiden suhteen. Sain heiltä kannustusta tulla paikalle ja myös kiitosta mun avoimuudesta ja rehellisyydestä.

Kaikki meni hienosti ja meil oli ihan hemmetin hyvä viikonloppu! Oon maailman kiitollisin mun kurssikavereille sekä kurssin vetäjille siitä kuinka he reagoivat tilanteeseen. Mä elän ja hengitän taas paljon vahvemmin, Hannu hehkuttaa julkaisussaan.

Lue myös: Näin Hannu Pikkarainen voi kohutun raiskaustuomionsa jälkeen - äiti kannustaa: "Oot mun..."

Jos kaikki sujuu hyvin, pitäisi Hannun valmistua personal traineriksi toukokuussa.

Meil on muuten enää yks lähijakso ens kuussa ja siellä tehtävän loppukokeen jälkeen mun pitäis sit olla virallisesti toiminnallisen harjoittelun Personal Trainer. Rambo kiittää ja kuittaa tän viikon tähän, Hannu päätti avautumisensa.