fbq
Kotimaa
29.03.2022 22:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
juha larm, jutta larm
Mikä jättikissa! Jutta ja Juha Larmin suloinen lemmikki on valtava
Kotimaa
29.03.2022 22:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Jutta ja Juha Larmin kotona kirmailee neljä kissaa. Joukossa on maailman suurimman kissarodun edustajia, maine coon -kissoja.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset:

Juha julkaisi vastikään Instagramissa kuvan yhden kissansa kanssa. Kuvissa Juhan sylin täyttää Mini-niminen kisumirri, joka on varsin isokokoinen söpöläinen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Juha Larm (@juha.larm)

- Maine Coon ”Mini” on meillä kissalauman kingi. Mutta hän osaa heittäytyä hellyttävästi myös sylikissaksi. Eläinten ja meidän ihmisten välinen ystävyys on kyllä jotain aivan omanlaistaan, Juha kirjoittaa päivityksessään.

Lue myös: Jutta Larm osti hulppean ökytalon – fitnessmiljonääri tinki hinnasta satoja tuhansia euroja!

Myös Jutta on julkaissut hauskan kuvan "mieltä osoittavasta" kisumirristä. Jutta kirjoittaa, että kissoilla oli hoitaja, kun pariskunta ei ollut kotona.

- Lauma koossa jälleen. Me kun ollaan pois kotoa niin meillä asuu aina joku. Helpompi ja stressittömämpi vaihtoehto, kun lähteä 4 kissaa viemään hoitoon. Ja kuka nyt neljää kissaa ottaisi hoitoon, Jutta kirjoittaa.

Jutan mukaan kissojen hoitaja leikitti ja piti niin hyvää huolta kissoista isäntäväen ollessa poissa, että kotiin palatessa mirri osoitti mieltään.

Lue myös: Juha ja Jutta Larmin väittämä kuudesta yhteisestä vuodesta hämmentää somessa – Bachelor-Jennyltä avoin tilitys: ”Kuusi vuotta sitten tehtiin muutakin...”

Jutta julkaisi jo vuonna 2020 hauskan kuvan kissansa kanssa. Jutan kannattelema kissa näyttää kuvassa valtavalta. Jutta on kertonut, että mirri painoi tuolloin yhdeksän kiloa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »