fbq
Kotimaa
19.01.2023 16:09
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Markus Räikkönen ja Sanna Marin

Markus Räikkönen oudoissa puuhissa - matkii Sanna Marinia!

Kotimaa
19.01.2023 16:09
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Pääministeri Sanna Marinin puoliso Markus Räikkönen on jälleen tienpäällä.

Markus matkailee paljon, ja hän olikin vain muutama päivä sitten Isossa-Britanniassa seuraamassa Englannin Valioliigan peliä sekä tapaamassa yrittäijä. Nyt matka on jatkunut Markukselle hyvinkin tuttuun kohteeseen, Yhdysvaltoihin.

Hän julkaisi Instagram-sivullaan kuvan, jossa tiirailee ohi kameran, silmillään pikimustat pilottilasit. Julkaisussa on myös video, jossa hän katsoo ensin hymyillen kameraan, asettaa sitten aiemmin mainitut pilottilasit nenälleen ja kääntyy katselemaan kaukaisuuteen.

- Kahvitauko San Franciscossa, Markus kirjoittaa vapaasti suomennettuna kuvatekstissä.

Lue myös: Markus Räikkönen viihtyy ulkomailla - Sanna Marinin poikkeuksellinen somekäytös hämmentää

San Franciscon -reissu on sisältänyt kiinnostavia ja hiukan omituisiakin aktiviteetteja. Markus on nimittäin ikuistanut Instagram-tarinoihinsa videolle istuvansa auton takapenkillä. Eriskummallisen autosta tekee se, ettei kuskin paikalla istu ketään, mutta auto lähtee kuin lähteekin porskuttamaan eteenpäin. Uudenlaiset, kuskittomat robottiautot ovat uusinta teknologiaa.

Lisäksi Markus on käynyt vetämässä leukoja kuntosalilla.

Lue myös: Sanna Marinilla ja aviomies Markus Räikkösellä on jäätävät tuloerot!

Matkii vaimoa!

Vaikka Sanna ja Markus vaikuttavat viettävän enemmän aikaa erillään kuin yhdessä, eräs yllättävä asia heitä yhdistää. 

Sannan rajukätinen filtteripeli on puhuttanut ja kuohuttanut kansaa jo pitkään, sillä monien mielestä filtterit muokkaavat pääministerin kasvot aivan tunnistamattomaksi. Markuksen lisäämissa tuoreissa kuvissa ja videoissa hän kuitenkin käyttää tismalleen samaa boheemia boho-filtteriä, joka siloittaa ryppyjä ja luo otokseen rustiikkisen hehkun.

Kenties Markus on oppinut filtteröintiä puolisoltaan. Ensimmäinen Markuksen lisäämä somekuva, jossa filtteriä on käytetty, näyttäisi olevan yhteiskuva, joka on Sannan ottama.

Lue myös: Pääministeri Sanna Marin ja hänen aviomiehensä Markus Räikkönen elävät hyvin erilaisia elämiä - kuvat

 

Markus toimii sijoittajana kansainvälisessä firmassa. San Francisco onkin oikea yrittäjien mekka, sillä siellä sijaitsee kuuluisa Silicon Valley, joka tunnetaan innovatiivisista teknologiayrityksistään. Silicon Valleyssa sijaitsevat esimerkiksi Applen, Twitterin ja Netflixin pääkonttorit.

Markus on viettänyt aiemminkin paljon aikaa Yhdysvaltojen maaperällä. Hän kävi esimerkiksi syksyllä Kaliforniassa tapaamassa suomalaisyrittäjiä sekä vietti uudenvuoden Los Angelesin lähistöllä Palos Verdesissa, jossa hän juhli Top Gun -elokuvien pilotiksi sonnustautuneena, omien sanojensa mukaan teknologiayrittäjien, sijoittajien sekä muilta aloilta olevien älykkäiden ihmisten kanssa.

Lue myös: Markus Räikkösen vuosi vaihtui Yhdysvalloissa: "Missä Sanna?"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sanna Marin (@sannamarin)