fbq
Kotimaa
17.05.2022 19:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Discovery ja Matti Matikainen
Sergey Hilman
Marko Björsistä ja Sergeystä syttyi suhdekohu jo ennen Rakkauden seikkailun alkua - nyt Sergey vihdoin vastaa huhuihin
Kotimaa
17.05.2022 19:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Discovery ja Matti Matikainen

Marko Björs – Rakkauden seikkailu -ohjelmaan osallistunut Sergey Hilman, 27, herätti keskustelua jo kauan ennen kuin uutuusohjelma alkoi pyöriä televisioruudussa.

Sergey nimittäin osallistui viime vuoden joulukuussa A. Tillanderin korutapahtumaan. Samassa tapahtumassa oli myös Rakkauden seikkailun päätähti Marko Björs ystävänsä Susanna Penttilän kanssa.

Tilaisuudesta syttyi huhumylly, ja veikkailtiinkin, että Sergeysta ja Markosta oli tullut tv-kuvausten myötä pari.

Lue myös: Paljastuiko Marko Björsin valitsema rakas ennen aikojaan? – Yhteiskuvissa miehen kanssa jo loppuvuodesta

"Siitä tuli hassu kohu"

Sergey kertoo Seiskalle, etteivät he tunteneet Markon kanssa entuudestaan.

- Tapasin Susannan, kun hän tuli Selviytyjistä viime kesänä. Hän kertoi parhaasta ystävästään Markosta, mutta tiemme eivät koskaan kohdanneet.

- Ihmiset ovat väittäneet, että olisimme tunteneet Markon kanssa. Kohtasin hänet ensimmäistä kertaa siinä penkillä jaksossa yksi.

- Ja mitä tulee tuohon korutilaisuuteen, niin satuimme molemmat vain olemaan siellä samaan aikaan. Totta kai moikkasimme siellä Markon kanssa sitten toisiamme. Siitä tuli hassu kohu, mutta ei se haitannut. Oli hauskaa, että ihmiset luulivat minun voittavan, Sergey hymyilee.

Sergey Hilman
Sergey oppi suuren asian ohjelman myötä. – Minun ei tarvitse reagoida ihmisten ilkeisiin viesteihin, eikä minun ole pakko miellyttää kaikkia. Vain minut tuntevien ystävien mielipiteillä on todellista merkitystä.