fbq
Kotimaa
08.02.2022 12:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Maria Veitola
Maria Veitola toipuu koronasta: "Välillä iskee infernaalinen väsymys ja aivosumu" - näin hän voi nyt
Kotimaa
08.02.2022 12:02
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Julkkisjuontaja Maria Veitola, 48, vastaa kysymyksiin, miten hän on toipunut taannoisesta koronastaan. Hän kertoo voivansa tällä hetkellä hyvin. Marian sairastumisesta on kulunut reilut kolme viikkoa.

- Ekat 9 päivää olin ihan tosi kipeä ja siitä on sitten alkanut hidas toipuminen ilman pahempia takapakkeja, hän kirjoittaa tuoreessa Instagram-päivityksessään.

Televisiotoimittaja kertoo, että hänen sykkeensä nousee edelleen helposti.

- Välillä iskee infernaalinen väsymys ja aivosumu. Mutta yleisvointi on kohentunut pikku hiljaa koko ajan, enkä enää esimerkiksi yski tai tarvitse särkylääkkeitä, Maria iloitsee päivityksessään ja mainitsee sitten käyttämiään apukeinoja kunnon kohentamiseen.

Haluaisi jo avantoon

Kunnon treeneihin juontajatähti ei vielä ole uskaltautunut.

- Muu treeni on edelleen sitä että nukun paljon, syön hyvin, otan vitamiinini, kävelen hissukseen ulkona ja taaperran portaita. Ja teen töitä, ihanaa! Jumppaan ei oo kyllä hetkeen vielä asiaa. Avantouinti vähän jo himottaa.

Maria lupaa myös raportoida kuppauksen tuloksista. Hän kävi vastikään kupattavana, ja juontajan seuraajat ovat olleet kiinnostuneita sen terveysvaikutuksista.

Lue myös: Pökräysvaroitus! Maria Veitola julkaisi hurjia kuppauskuvia: ”Pahat veret pois” - Linda Lampeniukselta paljonpuhuva kommentti

Julkaisunsa lopussa Maria vielä sanoo antavansa vastauksia kokemustensa perusteella.

- Tsemppiä kaikille sairastaville! Kysy jos on kysyttävää ja minä vastaan parhaani mukaan.

Televisiotoimittaja on jakanut avoimesti somessa kuulumisia voinnistaan koronaan sairastuttuaan.

Lue myös: Maria Veitola on kärsinyt häijyistä koronaoireista – teki nyt taudista tärkeän huomion: ”Jotenkin tosi vaikea ymmärtää…”

Tilaa Seiskan uutiskirje! »