fbq
Kotimaa
07.02.2023 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Maria Nordin
Maria Nordin avautuu traumaattisesta ensisynnytyksestä - kätilö nauroi päin naamaa!
Kotimaa
07.02.2023 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Metodejaan kaupusteleva Maria Nordin on puhunut julkisuudessa paljon äitiydestä ja synnyttämisestä. Maria on usein korostanut sitä, että synnytys on huippumahtava elämys.

Maria kertoi aiemmin Youtube-kanavallaan julkaisemassaan seksiguru Kim Anamin haastattelussa, että synnytys tuntui hänestä kirjaimellisesti taivaalliselta, ja pyysi neuvoja Kimiltä saman tunteen saavuttamiseen eri keinoin.

- Synnytys tuntui siltä, kuin Jumala olisi nussinut minua sisältä päin. Haluan kokea tuota äärimmäistä nautintoa, hän hehkutti. 

Lue myös: Maria Nordin haaveilee synnytyksestä: "Kuin Jumala olisi n*ssinut minua"

Kaksi Marian neljästä lapsesta on syntynyt kotona. Aiemmat synnytykset eivät ole kuitenkaan olleet metodimamman mukaan yhtä euforisia, ja hän avautui asiasta Instagram-tilillään.

Maria julkaisi tilillään tekstikuvan, jossa kerrotaan synnytyksen voivan olla ihmisen elämän upein elämys. Kuvatekstissä Maria kertoo traumaattisesta kokemuksestaan esikoisensa synnyttämisestä. Hän oli toivonut luonnollista synnytystä.

- Kun pyysin himmentämään synnytyssalin valoja ja näytin synnytystoivelistani kätilölle, hän nauroi päin naamaa ja sanoi, että "Ai, sinä olet niitä naisia, jotka haluavat synnytyksestä elämyksen.", Maria muistelee.

- Siitä eteen päin synnytys ei sitten ollutkaan enää oman näköiseni. Menetin voimani. Toisen lapseni synnytys oli sektio.

Lue myös: Maria Nordin julkaisi alastonkuvan vauvan kanssa − kuvailee myös hedelmöityshetkeä

Metodimestari kertoo valmistautuneensa kolmanteen synnytykseen murtamalla negatiiviset uskomukset, jotka hänellä synnytyksestä oli. Synnytys tapahtui kotona, ja oli loistokokemus.

- Koin upean, kivuttoman ja nautinnollisen synnytyksen. Se paransi edelliset synnytyskokemukset ja nosti minut uuteen todellisuuteen, Maria kirjoittaa ja kertoo myös kuopuksen synnytyksen olleen yhtä mahtava.

- Synnytys on elämäsi upein elämys, ja sinulla on oikeus siihen!

Lue myös: Maria Nordin ihailee tunnistamatonta Reinoa: "Rakastan surffityyliä"

Maria muutti muusikkopuolisonsa Reino Nordinin kanssa syyskuussa Espanjan lämpöön lapsikatraansa kanssa.