fbq
Kotimaa
16.03.2022 16:51
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Mtv, Instagram, Seiskan arkisto
Love Island -Veera
Näin Love Island Suomi -Veeralle kävi kuvausten päätyttyä
Kotimaa
16.03.2022 16:51
Teksti: Miikka Ylä-Jussila|Kuvat: Mtv, Instagram, Seiskan arkisto

Love Island Suomi -sarjan ensimmäiseltä tuotantokaudelta tuttu Veera päivittelee ahkerasti Instagramissa kuulumisiaan. Nyt hän on seuraajansa pyynnöstä kertonut itsestään ja elämästään videotarinnoissaan. Pitkään Tampereella asunut Veera kertoi somessa jo aiemmin saaneensa töitä Helsingistä.

- Sain juuri työpaikan pienestä rakennusalan yrityksestä projektikoordinaattorina, Veera avaa nyt.

Lue myös: Love Island Suomi -Veera villitsi sambakarnevaaleilla: näin käsittämättömät lannellikkeet tamperelaiskaunotar hallitsee!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veera Virta (@veerajjulia)


Filosofian maisteriksi venäjän kieli pääaineenaan viime keväänä valmistunut Veera kertoo seuraajilleen, että hänen pitää luonnollisesti muuttaa pääkaupunkiin työpaikan perässä.

- Lisäksi minulla on poikaystävä, jonka kanssa tapasimme kesällä 2020. Hän asuu Helsingissä, mutta emme ole vielä muuttamassa yhteen. Koitan etsiä asuntoa hänen naapurustostaan, joten meillä olisi omat kämpät, mutta asuisimme lähellä toisiamme.

Aiemmin Veera kertoi sosiaalisessa mediassa, että hänen poikaystävällään on omistusasunto, joka on pieni yksiö. Asunto on mitä ilmeisemmin tuorehko hankinta, koska Veeran poikaystävän täytyy vielä jatkaa asumistaan asunnossa ennen kuin hän voi muuttaa Veeran kanssa avoliittoon.

Yhdessä Jannen kanssa 

Monet reality-fanit saattavat muistaa Veeran hyvinkin, sen verran suuren vaikutuksen hän teki katsojiin välittömällä käytöksellään Love Island Suomessa syksyllä 2018. Veera ja hänen parinsa Janne jatkoivat yhteistä taivaltaan sarjan kuvausten jälkeenkin, mutta kaksikon yhteisen taipaleen päättymisestä uutisoitiin syksyllä 2019. 

- Eivät ne tunteet ole vielä mihinikään kadonneet ja menee varmasti aikaa, että pääsee yli ja jatkaa elämää. Mutta hyvissä väleissä silti erottiin, Veera kertoi MTV:lle tuolloin.

Lue myös: Love Island Suomi -Veeran muodonmuutos - ei edes tunnista itseään: "Pitkä tukka ja kilo meikkiä"

Veera ja Janne
Veera ja Janne seurustelivat ohjelman jälkeen, mutta päätyivät lopulta eri teille. 
Tilaa Seiskan uutiskirje! »