fbq
Kotimaa
22.04.2022 22:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Elina Tervo.
Leuat loksahtivat Floridassa! Luonnostaan uhkea suomalainen Elina, 36, houkuteltiin amerikkalaisen alusvaatebrändin kuvauksiin Miamiin – ”Jengi vähän tuijotti!”
Kotimaa
22.04.2022 22:00
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Maailmanmatkaaja Elina Tervon elämässä sattuu ja tapahtuu. Tällä kertaa rovaniemeläislähtöinen kaunotar on päätynyt maineikkaan amerikkalaisen alusvaatemerkki Honey Birdetten kuvauksiin Miamiin.

Lue myös: Tulikuumia poseerauksia Orange Countyssä! Elina Tervo avautuu Maxim-lehden kuvauksista: ”En tiedä, miten avuttomia amerikkalaismallit ovat”

Oheisella videolla Elina Tervo kruunattiin Miss Helsingiksi vuonna 2011:

Kyseessä on vuonna 2006 Australian Brisbanessa perustettu yritys, joka tarjoaa naisille luksusluokan alusvaatteita ja seksileluja. Viime vuonna jenkkijätti Playboy osti yrityksen päätähuimaavalla, peräti 440 miljoonan dollarin kauppasummalla.

Honey Birdettellä on jo yli 60 myymälää ympäri maailmaa ja se jatkaa aggressiivista kasvuaan muun muassa sosiaalisen median avulla. Nyt yksi sen malleista on siis suomalainen Elina Rovaniemeltä.

Lue myös: Rovaniemeläisen Elinan, 35, unelmavartalo villitsee Meksikossa – miehet tekevät häpeilemättä tuttavuutta: ”Käännytän innokkaimmat kotiportillani”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Keikka kontaktien kautta

Takavuosien Miss Helsinkinä, hyvinvointiyrittäjänä, mallina ja sosiaalisen median vaikuttajana tunnettu Elina kertoo päässeensä ikimuistoisiin kuvauksiin aiempien kontaktiensa kautta.

– Olin aiemmin viime vuonna tehnyt yhteistyötä erään amerikkalaiskuvaajan kanssa, joka pisti hiljattain viestiä ja kertoi päässeensä tekemään yhteistyötä Honey Birdetten kanssa. 

– Kuvaaja kertoi ehdottaneensa minua malliksi tälle alusvaatebrändille ja kysyi sitten, olisinko kiinnostunut sellaisesta kuvauskeikasta. Vastasin, että totta kai ja pian jo lensinkin Miamiin, Elina selostaa Seiskalle.

Lue myös: Historiallisen seksikkäät kuvat julki! Näillä päätähuimaavilla poseerauksilla Elina Tervo hurmaa maailmankuulussa miestenlehdessä – tulikuumat Maxim-kuvaussessiot Kaliforniassa!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

”Tosi iso kunnia”

Elina kertoo olleensa otettu kunniasta, sillä hän paljastaa fanittaneensa jo pitkään kyseistä alusvaatebrändiä.

Lue myös: ”Koolla on väliä, lisää seksiä ja kukapa ei olisi posliini?” – Supermuodokas Elina Tervo tykitti seuraajilleen yltiörehellisen vastauspatteriston – kysymys uhkean kaunottaren kuppikoosta oli kuitenkin liikaa: "En välitä paskaakaan"

– Olihan se tosi iso kunnia. Minusta se on tosi makea brändi ja heillä on ihania alusvaatteita, joten kuvauksissa oli tosi ihana olla, hän hykertelee.

– Tietenkin ne kaikki hepeneet sopivat myös tosi hyvin päälleni... Hyvältä ne näyttivät kaikki!

Elina on julkaissut Miamin-kuvauksista materiaalia Instagramissaan:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Jenkit monttu auki

Maailmanmatkaajan mukaan aistikkaan seksikkäät alusvaatekuvaukset suoritettiin neljässä eri paikassa Miamin metropolialueella. Elina nauraa paikallisten olleen ”aivan monttu auki” katselleessaan kuvauksia sivusta.

Lue myös: Suomalaiskaunottaren supertemppu! Elina Tervo poseeraa maailmankuulussa miestenlehdessä – superseksikkäät kuvat yksinoikeudella Seiskassa!

– Ne kaikki kuvaukset tehtiin aivan keskellä kaupunkia, eli todellakin tuli sivullisilta katseita. Jengi vähän tuijotti! Elina nauraa.

– Vaikka Miamissa oltiinkin, niin ei sielläkään sentään ihmiset ihan niin vähissä vaatteissa liikuskele keskellä kirkasta päivää. Mutta tosi kiva kokemus se kyllä oli.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Tilaa Seiskan uutiskirje! »