fbq
Kotimaa
28.06.2022 10:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Laura Lepistö
Laura Lepistö julkaisi itkuntäyteisen tiedotteen: "Sydäntä särkee"
Kotimaa
28.06.2022 10:45
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Pronssia vuoden 2010 Torinon MM-kisoissa voittanut taitoluistelija Laura Lepistö, 34, julkaisi itkuntäyteisen päivityksen sosiaalisessa mediassa.

Kilpauransa lopettaneen Laura Lepistön olisi pitänyt olla mukana Tanhuvaaran urheiluopistolla vetämässä luisteluleiriä, mutta hän on joutunut jäämään leiriltä sivuun. Instagram-päivitykseensä hän on liittänyt itsestään kuvan, jossa suru paistaa hänen kasvoiltaan.

Kun vaan räpäyttäisin silmiä ja olisinkin Tanhuvaarassa vetämässä terveenä leiriä ja viilentymässä jäähallissa, enkä täällä k-poteron sohvalla neljän seinän sisällä koko perheen sairastaessa pienintä potilasta myöten, Laura kirjoittaa.

Lue myös: Laura Lepistö avoimena vauva-arjestaan: jännittäviä hetkiä metrossa!

Perheeseen iski korona tapahtuman kannalta ikävään aikaan, vaikka Laura myöntääkin tekstissään, että harvoin sairastumiset tulevat täydellisellä ajoituksella.

Sydäntä särkee ajatella, että 10-v. Tanhuvaaran leirien kunniaksi en itse pääse välttämättä ollenkaan paikalle. Koko 10 vuoden aikana en ole joutunut olemaan yhen yhtä leiripäivää, tai edes jäätuntia pois leireiltä. Nyt kun joudun pakotettuna seurailemaan vierestä kun valkkujen leiri-Whatsapp-ryhmä laulaa, muistaa taas miten tärkeitä ja antoisia nää viikot on itselleenkin. Kauhee ikävä mukaan touhottamaan.

Lue myös: Mikä söpöläinen! Laura Lepistö vei taapero-Robinin Tukholmaan - suloiset perhekuvat

Ex-kilpaurheilija myös myöntää, että lasten sairastumiset ovat erityisen rankkoja käsitellä. Lauran ja Tommi-kumppanin esikoisvauva syntyi heinäkuussa 2021.

- P.s. Te kaikki muut joilla ei ollut ’ihanan täydellinen hellejuhannus’ - I feel you. Eiköhän mekin päästä vielä kesäkeleistä nauttimaan. P.p.s. Pikkuset raukat kuumepotilaat on vaan jotain niin sydäntäsärkevää. Ottaisin ite 50 k-ronaa päällekkäin millon vaan jos pieni vois säästyä kokonaan, Laura toteaa.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »