Laura Lepistö

Laura Lepistö avoimena vauva-arjestaan: jännittäviä hetkiä metrossa!

Kotimaa | 16.09.2021 20:31

Kilpauransa päättänyt taitoluistelija Laura Lepistö, 33, on saanut nauttia uudesta arjesta heinäkuussa syntyneen pienokaisensa kanssa.

Lue myös: Laura Lepistön vauva syntyi, koskettava päivitys: "Täällä hän on"

Esikoisensa Tommi-puolisonsa kanssa saanut Laura on ehtinyt jo matkustaa julkisilla kulkuvälineillä kahdestaan vauvan kanssa, mikä jännitti etukäteen tuoretta äitiä kovasti.

Miten se onkin niin, että kun nousee yksin vauvan kanssa metroon tai bussiin, niin jotkut perhoset sitä nousee vatsaan. Mutta siinä metrossa matkatessani mietin, että mitäpä sitten jos vauva siellä alkaiskin huutamaan. Eipä se siinä hetkessä sitten tuntunutkaan niin kuumottavalta ajatukselta, Laura paljasti Instagram-tilillään.

Lisäksi kaksikko on matkustanut kahdestaan autolla.

Mutta nää nyt oli meille sellaset ekat jännät kerrat, joiden jälkeen itsevarmuus on taas korkeemmalla ja ollaan vapaita liikkumaan miten tykätään. Tervetuloa sujuvampi ja stressittömämpi äitiysvapaa-arki.

Valtava keskusteluryöppy

Laura kertoo myös heidän perheensä tavoista toimia lapsen unijärjestelyissä, mikä aiheena kiinnostaa lukuisia muita lapsiperheitä.

Lue myös: Sokerihääpäivä ja hehkuva odotusonni! Katso rakkaudentäyteinen kuva Laura Lepistöstä ja Tommi-rakkaasta

Vauvan uni - wouh mikä loputon ja ei mikään yksinkertaisin puheenaihe! Unikoukeroista jutellaan vertaistukena jokaisella vaunulenkki- tai lounastreffeillä äitikavereiden kanssa, ja rakastan kyllä kuunnella kaikkien (niin erilaisia!) käytäntöjä ja kokemuksia.

Tää aihe herätti vaaltavan keskusteluryöpyn myös inboxin puolella, ja moni kysyikin voisinko jakaa vinkkejä joita sain. Nyt oli vain pakko tällaisena ei-edes-kokemusasiantuntijana sanoa että en uskalla välittää mitään neuvoja eteenpäin, vaan suosittelen kysymään kokeneemmilta tai asiantuntijatahoilta.

Laura kertoo, että myös heidän perheessä on vasta opeteltu erilaisia tapoja toimia vauvan unien kanssa.

Ja voin tunnustaa - meillä mennään vielä meidän parikuisen kanssa aika intuitiolla. Joku päivä tehdään näin ja toisena taas toisin, ja me opetellaan untuvikkoina mikä sopisi meidän elämäntyyliin. Ja välillä myös sylipäikkärit best. Pian niitä tulee jo ikävä, kun syli ei enää kelpaa.

Laura kertoi odotuksestaan ensimmäisen kerran helmikuussa 2021. Laura ja hänen puolisonsa Tommi ovat olleet yhdessä jo yli 14 vuotta.

Teksti:Milla Leinonen
Kuvat:Seiskan arkisto ja Instagram
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!