fbq
Kotimaa
24.04.2022 10:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Iida vainio
Kultamekkokaunotar Iida Vainio ja maailmanmestari Jesse Palanto: Ero?!
Kotimaa
24.04.2022 10:01
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Somesensaatio Iida Vainio, 18, kertoi taannoin Seiskan haastattelussa tapailevansa thainyrkkeilyn maailmanmestaria Jesse Palantoa, 39.

Pari tutustui Instagramin kautta, minkä jälkeen he alkoivat usein törmäillä toisiinsa Tampereella.

– Jessestä voi olla monta mieltä. Mielestäni hän on todella mukava ja hyväsydäminen ihminen. Jessen avulla olen tutustunut Tampereeseen, ja hänen kauttaan sain pr-töitä tamperelaisessa yökerhossa, Iida kertoi Seiskalle.

Lue myös: Jonon ohi baariin? Nyt puhuu väitteistä kuumentunut Iida Vainio: ”Annoin hänelle 50 euroa kouraan”

Nyt vaikuttaisi kuitenkin siltä, että tapailusuhde on tullut päätökseen. Iida ja Jesse eivät nimittäin enää seuraa toisiaan Instagramissa.

Jesse on myös eilen lauantaina (23.4.) julkaissut videotarinoissaan yhteiskuvan toisen kaunottaren kanssa.

Lue myös: Tuliko mitta täyteen? 18-vuotias povipommi Iida Vainio pakeni kohua Roomaan – ”Ihan menen lomalle ja tälleen”

Seiska kertoi Iidan ja Jessen sutinoista maaliskuun alussa. Kultamekkokaunotar julkaisi yhteiskuvia ja videoita Instagram-videotarinoissaan, joissa hän halasi Jesseä selän puolelta ja silitti tämän poskea. 

Iida ja Jesse ovat viihtyneet yhdessä eri juhlissa ja tapahtumissa.

Jonon ohi baariin?

Iida joutui kohun keskiöön tällä viikolla. Lappeenrannasta kantautuneiden väitteiden mukaan Iida olisi viime viikonloppuna yrittänyt kaverinsa kanssa turvautua oikotiehen päästäkseen paikalliseen yökerhoon.

– Iida rynnisti ystävänsä kanssa suoraan yökerhon jonon ohi portsareiden luokse pölisemään. Hän siis vaikutti käyttävän sitä perinteistä ”Etsä tiedä kuka mä oon?” -korttia, Seiskalle raportoitiin.

Lue myös: Etsä tiedä kuka mä oon?! Lappeenrannassa tyrmistyttiin: yrittikö kultamekko-Iida, 18, rynniä jonon ohi baariin? – ”Käännytettiin heti ovelta”

Seiskan tavoittama kaunotar kuumeni hetkessä nollasta sataan kuultuaan silminnäkijöiden version viikonloppuyön tapahtumista. Iida raivosi reportterille ”kaiken olevan vain väärinkäsitystä” ja olevansa itse oikeassa, vaikka muutti kertaalleen kertomustaan.

Silminnäkijä: Iida käyttäytyi ylimielisesti

Kohuillasta saapui lukuisia vinkkejä Seiskalle. Eräs itäsuomalainen kuvaili havainneensa kohukaunottaren oudon käytöksen tämän päästyä vihdoinkin sisään yökerhoon.

– Iida ärsyyntyi silminnähden, kun ilmeisesti hänen mielestään muut naiset baarissa tuijottivat häntä. Hän antoi heille todella vihaisia katseita.

– Sitten Iida totesi naisten olevan vain kateellisia hänelle hänen kauneudestaan. Onkohan julkisuus noussut päähän, kun hänen käytöksensä vaikutti niin ylimieliseltä, Seiskalle ihmeteltiin.

Lue myös: Iida Vainion kohuillasta tihkuu uutta tietoa: silminnäkijä kertoo uhosta, asunvaihdosta ja ylimielisestä käytöksestä - Iidalta hurja vastaus huhuihin

Iida kiisti kaiken ja matkusti kohua karkuun minilomalle Italiaan. Hän on pitänyt varsin matalaa profiilia somessa kohun jälkeen.