fbq
Kotimaa
19.04.2022 18:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto
Iida Vainio.
Jonon ohi baariin? Nyt puhuu väitteistä kuumentunut Iida Vainio: ”Annoin hänelle 50 euroa kouraan”
Kotimaa
19.04.2022 18:30
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Seiskan arkisto

Seiska kertoi aiemmin Lappeenrannan yöstä kantautuneista väitteistä, joiden mukaan kultamekostaan tunnetuksi tullut kohupovipommi Iida Vainio, 18, olisi yrittänyt kaverinsa kanssa käyttää oikoreittiä paikalliseen Las Palmas -yökerhoon.

Väitetyt tapahtumat osuvat viime viikon lauantain ja sunnuntain väliselle yölle (16.–17.4.).

– Iida rynnisti ystävänsä kanssa suoraan yökerhon jonon ohi portsareiden luokse pölisemään. Hän siis vaikutti käyttävän sitä perinteistä ”Etsä tiedä kuka mä oon?” -korttia, Saimaan rannalta supateltiin Seiskalle.

Lue myös: Etsä tiedä kuka mä oon?! Lappeenrannassa tyrmistyttiin: yrittikö kultamekko-Iida, 18, rynniä jonon ohi baariin? – ”Käännytettiin heti ovelta”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IIDA VAINIO (@idavainio)

Nyt puhuu Iida

Yökerhon edustalta kerrotaan, kuinka portsarit eivät lämmenneet nuorten naisten yritykselle vaan käännyttivät heidät takaisin jonon perälle muun rahvaan pariin.

Seiskan tavoittamalta Iidalta tulee tapahtumiin kaksi eri versiota. Ensin kieltää yrittäneensä rynniä jonon ohi baariin.

Lue myös: Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio: Muotoni ovat luomua!

– Toi on valheellista! En nimittäin ole toiminut noin enkä käyttänyt mitään ”Etsä tiedä kuka mä oon” -korttia. Olimme kyllä kumpikin siinä tilanteessa, mutta se oli vain ystäväni, joka yritti jonon ohi sisään. Itse olin siinä vain seurana, Iida jyrisee Seiskalle.

– Itselläni ei ollut mitään aikomusta mennä jonon ohi, mutta ystäväni halusi ja yritti selvitä siitä rahalla. Enkä minä tietenkään ole vastuussa ystävistäni, joten tämä on väärinkäsitys.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IIDA VAINIO (@idavainio)

Muutti kertomustaan

Myöhemmin Iida on tullut siihen tulokseen, ettei hän ole edes käynyt neuvottelemassa portsareiden kanssa – ei, vaikka silminnäkijä niin väitti ja hän oli aluksi itsekin sitä mieltä.

Lue myös: Lappeenrantalainen Iida Vainio, 18, odotti Leijonia lentokentällä – julkaisee Instagramissa todella rohkeaa sisältöä: ”Suomalaiset on tuulipukukansaa”

– Se koko juttu meni niin, että olimme aluksi kaverini kanssa jonottamassa yökerhoon. Annoin hänelle sitten 50 euroa kouraan ja sanoin, että käy sinä yrittämässä, päästäisiinkö sisään. Sehän on ihan yleistä, että niin voi yrittää, Iida selostaa.

– Se oli siis vain ystäväni, joka kävi siellä yrittämässä, kun häntä pyysin. Mutta se ei sitten onnistunut. Ei aina voi onnistua, Iida kuittaa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IIDA VAINIO (@idavainio)