fbq
Kotimaa
13.04.2022 15:36
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
Sofia Belorf
Sofia Belórfin kosteat ökysynttärit - katso kuvat
Kotimaa
13.04.2022 15:36
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Mediapersoona Sofia Belórf täytti 6. huhtikuuta 32 vuotta ja juhlapäivä alkoi hulppeasti Pete Parkkosen laulaessa päivänsankarille. Nyt Sofia on palautunut viikon juhlahumusta, ja julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvia ja videopätkiä synttäreistään.

Arkistovideo: Sofia Belórf pakeni hotelliin?!

Sofian julkaisemista otoksista käy ilmi, että Peten aamuluritusten lisäksi privaattikeikan kohukaunottaren juhlissa viikonloppuna veti myös artisti Cledos.

Hotellissa viihtyneen Sofian bileasuna toimi musta kokonaisuus, jonka yläosan virkaa toimitti olkaimeton pieni toppi, ja alaosaa trikootyyliset housut. Naisen on-off-poikaystävää Stefan Thermania ei juhlahumussa näkynyt.

- Luotan seuraavaan lukuun, koska tunnen kirjoittajan, Sofia filosofioi eilen (12.4.) tiistaina päivityksensä yhteydessä englanniksi.

Teitte mun päivän! (kakku- ja ruusuemoji) Kiitti: mun mimmit, hän lisää sydämen kanssa.

Kukkia ja snapseja

Sofian synttärijuhlista ei kukkia eikä drinkkejä puuttunut. Päivityksen neljännessä otoksessa ruokapöytä on katettu myös snapsilaseilla.

Mukana menossa oli myös Sofian ystävä Kelly Kalonji, joka päivitti juhlapäivänä 24 tuntia näkyviä pätkiä myös omaan Instagramiinsa. Klipeissä hän oli maininnut, että kyseessä oli libanolilainen ravintola Farouge.

Lue myös: Sofia Belorf täytti eilen 32 vuotta - päivä alkoi superharvinaisella tavalla

Katso kaikki juhlaotokset klikkaamalla oletuskuvan oikealla puolella olevaa nuolta.

Lue myös: Sofia Belórf pysäytettiin kadulla huomiota herättävän pukeutumisen takia: tätä hän kertoi tekevänsä työkseen - katso video!

Sofia kuvaa parhaillaan omaa tv-sarjaansa, ja palasi sopivasti Suomeen ennen juhliaan.

Tällä hetkellä Sofia on Bambi-koiransa kanssa Helsingissä. Nainen julkaisikin Instagramin 24 tuntia näkyvissä tarinoissaan kuvan, joka on otettu päiväkävelyltä Bulevardilla sijaitsevan kukkakaupan edessä.

Stefan on päivittänyt eilen (12.4.) Instagramin tarinoissaan lenkkeilyvideoita Hangosta.

Arkistovideo: Sofia Belórf ja Stefan Therman bilettivät juhannuksena Hangossa