fbq
Kotimaa
25.07.2022 20:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram
William Ville Virtanen
Kohuräppäri William ökyilee New Yorkissa yllättävässä seurassa - katso kuvat
Kotimaa
25.07.2022 20:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen, Instagram

Suhdesutinoistaan otsikoissa ollut räppäri William eli Ville Virtanen on sometilillään kertonut matkustaneensa Yhdysvaltoihin.

New Yorkissa viihtyvä räppäri on julkaissut reissustaan rutkasti kuvamateriaalia Instagramissa. Eräässä kuvassa William poseeraa kameralle luksusmerkki Louis Vuittonin näyteikkunan edustalla. 

Raumalainen muotiguru on sonnustautunut valkoiseen hihattomaan paitaan eli vaimariin, mustiin shortseihin sekä valkoisiin lenkkareihin. Asunsa hän viimeistelee kuvassa LV:n laukulla, mustilla aurinkolaseilla sekä pinkillä lippiksellä, joka on asun todellinen väripilkku.

Lue myös: Kenestä fitness-mimmistä William räppää? Katkerat sanoitukset vuotivat nettiin: "Se nussii sua, jos sul on verified-merkki"

Julkaisun toisessa kuvassa William esittelee Kith-kauppakassiaan. Kith on tunnettu varsinkin legendaarisesta lenkkarivalikoimastaan. Williamin matkaseuralainen pitelee kädessään myös Saks-tavaratalon kauppakassia.

Kolmannessa otoksessa William ilmeisesti fiilistelee ökykellomerkki Hublot'n myymälää ulkopuolelta.

Räppärin on huhuttu seurustelevan bloggaaja Linda Manuellan kanssa. Kaunotar ilmoittaa julkaisun kommenteissa ikävöivänsä räppääjärakastaan kotiin.

– Okayyyy. tuu jo, Linda kirjoittaa kuolaavan emojin kera.

Lue myös: "Pussailivat kuin pariskunta" - Räppäri William ja Linda Manuella bongattiin läheisistä tunnelmista - katso kuva

Williamin Instagram-videotarinoista selviää hänen viettävän aikaa Nykissä myös toisen suositun suomalaisräppärin kanssa.

William on nimittäin illastanut yhdessä Cledoksen kanssa. Kuvassa Cledos hymyilee iloisesti kameralle esitellen samalla huikeita tykkejään kädet puuskassa.

Lue myös: Turkulaiset hämmästelivät! Cledos punnersi keskellä katua öky-Mersunsa edessä - kuvat muskeliräppäristä!

Cledos on julkaissut Insta-kuvia Nykistä ainoastaan videotarinansa puolella.

Räppääjien seurassa viihtyivät kuvan perusteella myös nainen sekä mies. Seurue nautti ravintolassa mereneläviä, jotka olivat kauniisti esillä pöytägrillin päällä.

William ja Cledos ovat aiemminkin viihtyneet ulkomailla yhdessä. Toukokuussa kaksikko kävi Lontoossa musiikkivideon kuvauksissa. Seiskan tietojen mukaan heidät ryöstettiin tuolloin.

– Williamin ja Cledoksen ranteista lähtivät Rolexit ryöstäjien matkaan. Räppäreiltä vietiin lisäksi käteistä rahaa ja muuta tavaraa, Lontoosta kerrottiin. 

Lue myös: Sisäpiirilähteet: Räppärit William ja Cledos ryöstettiin Lontoossa, menettivät kymppitonnien Rolexit – William: "Kaikki kamat vietiin"

 William kiisti Seiskalle ryöstön, mutta myönsi varkauden. Cledos puolestaan hämmentyi toimittajan soitosta.

– Ai on ryöstetty vai? En ole kuullutkaan. Sorry mun pitää nyt mennä, kaikkea hyvää teille, Cledos sanaili kiusaantuneena Seiskalle.