fbq
Kotimaa
09.05.2022 12:14
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Iida vainio ja Stefan Therman
Kohukuvat Iida Vainiosta ja Stefan Thermanista leviävät netissä! Tällaiset vappubileet oikeasti olivat - Iida kiehnäsi Stefun kainalossa ja sängyn vieressä
Kotimaa
09.05.2022 12:14
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Seiska kertoi viime viikolla  Stefan ”Stefu” Thermanin, 34, ja Iida Vainion, 18, hotellijatkoista.

Kaksikko juhli helsinkiläisessä Teatteri-yökerhosssa sekä perjantaina että vappuaattolauantaina. Siitä he suuntasivat jatkoille luksushotelli Hilton Helsinki Strandiin, jossa he viihtyivät isossa sviitissä bileissä. Stefu ja Iida viettivät sviitissä yhteisen yön.

Seiskan uutisen jälkeen toimitukseen tupsahteli lukuisia vinkkejä siitä, että kaksikon hotellibileistä olisi kuvamateriaaliakin saatavilla.

Lue lisää: Sutinapommi! Stefan Therman ja Iida Vainio: yhteinen yö hotellissa!

Eräs toinen paikalla ollut juhlija julkaisi nimittäin otoksia seurueen kosteista vappujuhlista omilla verkkosivuillaan. Kuvat, joissa Iida näkyy oli maanantaina (9.5.) jo poistettu saitilta, mutta ne leviävät edelleen somessa ja netin keskustelupalstoilla. Seiskan toimitus on nähnyt kuvat.

Iida kiehnää Stefun kainalossa

Otoksissa Iida esiintyy valkoisessa kesämekossa, jossa hän on poseerannut jopa Seiskan kuvauksissakin. Kultakorkkarit kruunaavat kaunottaren asukokonaisuuden.

Yhdessä kuvassa Iida istuu Stefun kainalossa, ja miehen käsi on Iidan ympärillä. Nuori nainen katselee kameraan duckface-ilme kasvoillaan. 

Lue myös: Tuliko tässä erovahvistus!? Lopen kyllästynyt Sofia Belórf lataa Seiskalle Stefan Thermanista: ”Minulla on ollut tässä sellainen tilanne…”

Stefu on meikattu kissaksi ja hän osoittaa toisella kädellään muualle. Iidan toisella puolella istuu myös toinen tuntematon mies. Taustalla näkyy muutamat pöydät joka ovat täynnä viinipulloja sekä muita alkoholinpitoisia juomia. Hotellihuone on kuvien perusteella täynnä drinkki- ja viinilaseja.

Stefu näyttää keskaria

Toisessa kuvassa Iida istuu edelleen aivan Stefun vieressä, ja Stefu näyttää keskisormeaan. Muut kuvassa näkyvät miehet näyttävät huvittuineilta, ja Iida katselee mystinen hymy huulillaan kohti kameraa. Stefu pitelee kädessään viinilasia. 

Lue myös: Sutinaa Stefan Thermanin kanssa – näin kultamekkonaisena tunnettu Iida Vainio kommentoi yhteistä hotelliyötä

Iida esiintyy kuvissa myös kohutussa kultamekossaan. Eräässä kuvassa hän meikkaa peilin edessä, kun vanhempi iloisesti hymyilevä herrasmies ottaa hänestä kuvan puhelimellaan.

Yhdessä kuvassa Iida seisoo sängyn reunalla ja juttelee peiton alla makaavalle miehelle. Sängyssä vaikuttaisi olevan myös toinen ihminen. Varmuutta ei ole, onko sängyssä makaava mies Stefan Therman. Kultamekkokaunotar hymyilee ja näyttää littipeukkua sängyssä makaavalle miehelle.

Iida myös poseeraa selfiessä kohukuvia ottaneen henkilön kanssa. Väsyneen oloinen kaunotar väläyttää taas duckface-poseeraustaan kameralle.

Lue myös: Seiska bongasi Iida Vainion kanssa sutinoineen Stefan Thermanin kohuyön jälkeen – näin liikemies reagoi

Iida vainio
Tässä mekossa Iida juhli vappuna. Jossain vaiheessa hän vaihtoi asua ja turvautui kohuttuun kultamekkoonsa.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »