fbq
Kotimaa
12.10.2022 08:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto, Lehtikuva
pepe willberg
Kirjapaljastus: Pepe Willberg petti tyttöystäväänsä missin kanssa - jäi kiinni rysän päältä samasta sängystä
Kotimaa
12.10.2022 08:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Pasi Murto, Lehtikuva

Tänään julkaistussa, Sauli Miettinsen Pepe Willberg Muuttuvat tiet (Otava 2022) -kirjassa Pepe Willberg, 75, muistelee värikästä naishistoriaansa. Pepellä on riittänyt sutinaa ja monesti hän on vehdannut toisen naisen kanssa ollessaan varattu.

1970-luvun puolivälissä ensimmäisen lapsensa äidistä eronnut Pepe seurusteli vastikään ylioppilaaksi päässeen Kristiinan kanssa, jonka hän oli tavannut keikallaan. Pariskunta asui saman katon alla.

Lue myös: Pepe Willberg paljastaa kirjassa lehtolapsensa salatut taustat: Dannyn sihteeri murtui Dannyn ja Armin suhteesta - haki hysteerisenä lohtua Pepestä

Näin kirjailija kirjoittaa:

Suhde vaikutti alusta alkaen tilapäisratkaisulta – vaikka he asuivat yhdessä monta vuotta, ei avioliitosta koskaan edes keskusteltu. Kristiina ei myöskään tiennyt kaikista Pepen elämässä tapahtuvista asioista.

Samaan aikaan, kun Pepe oli yhdessä Kristiinan kanssa, Pepe oli saanut salassa toisen lapsensa vuonna 1974. Eräs perheellinen nainen synnytti satunnaisten tapailujen tuloksena Marcoksi nimetyn poikalapsen.

Pepe petti Kristiinaa myös missin kanssa. Pepe tapasi baarissa vuoden 1970 Miss Suomen, Ursula Rainion ja lähti tämän luokse jatkoille. Siihen aikaan Ursula asui julkkiskampaaja Monsieur Mossen kanssa Helsingin Puistolassa.

Lue myös: Maria Drockila riiteli Speden perinnöstä, Tanja Vienonen ajoi kännissä, Saija Ketola riisui miestenlehdelle – muistatko nämä missimaailmaa ravisuttaneet skandaalit?

Näin kirjailija kirjoittaa:

Muusikolla ja missillä ei ollut juuri mitään yhteistä, mutta he ajautuivat jonkinlaisen seurustelun tasolle. Niinpä Pepe päätyi tuon tuostakin yöksi Ursulan luo. Tilanne kertoi siitä, että jo alun perin häilyväinen suhde Kristiinaan oli ajautumassa karille. Konflikteja karttava Pepe ei kuitenkaan kyennyt tekemään jyrkkää päätöstä ja kertomaan, että Kristiinan olisi parasta muuttaa omilleen. Sellainen ei kuulunut hänen luonteeseensa. Hän tyytyi seuraamaan, miten asiat kehittyisivät ikään kuin omalla painollaan.

Ursula Rainio
Miss Suomi 1970 Ursula Rainio oli ensimmäinen kohumissi, joka ryhtyi rahastamaan lehdistöä tempauksillaan. Hän muun muassa poseerasi alasti Hymyn kannessa ja aiheutti kohua rakkausjutuillaan

Kristiina oli saanut tietää syyn Pepen poissaoloihin. Eräänä aamuna Mossen poika kävi päästämässä ovikelloa soittaneen Kristiinan sisään. Ursulan vuoteessa nukkunut Pepe heräsi, kun petetty tyttöystävä repi peittoa hänen päältään. ”En minä lähde mihinkään”, Pepe vastusteli.

Kristiina ja Pepe jatkoivat kuitenkin vielä tovin tuhoon tuomittua yhteiselämäänsä. Pepe oli tavannut vuonna 1975 keikallaan 17-vuotiaan Kirstin, jonka kanssa hän oli vuosikausia "puhelinkaveri". Kaveruus eteni myöhemmin parisuhteeksi ja kolme lasta yhdessä tehnyt kaksikko avioitui vuonna 1981. Liitto päättyi eroon vuonna 2001, sillä Pepe oli avioliittonsa loppumetreillä löytänyt rinnalleen nykyisen vaimonsa Pauliina Visurin.

Kursivoidut osiot ovat suoria lainauksia kirjasta.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »