fbq
Kotimaa
01.07.2022 11:14
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Janni Hussi
Kesäloma pilalla! Janni Hussi paljastaa ällöttäviä yksityiskohtia tikkutapaturmastaan - "Ärsyttää sairaan paljon"
Kotimaa
01.07.2022 11:14
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Juontaja Janni Hussin, 30, viime viikonlopuntikkutapaturma kiusaa edelleen. Seiska uutisoi viikonloppuna Jannin ikävästä juhannuskäänteestä, kun kaunottaren jalkaan joutui neljän senttimetrin pituinen tikku kesken festivaalien Tahkolla. Tapaturman seurauksena hän joutui käymään sairaalassa hoidettavana.

Lue myös: Neljän sentin tikku upposi sisään - Janni Hussille kävi festareilla karmea haaveri: "Nyt parannellaan hetki taisteluhaavoja"

Turhautunut Janni lisäsi eilen (30.6.) Instagramin tarinaosioon videon, jossa hän kertoo jalan nykytilanteesta. Eilen juontajan jalka jouduttiin avaamaan uudestaan, koska hän ei pysty edelleenkään astumaan jalalla.

Janni kertoo, kuinka hänen jalkansa röntgenkuvattiin toissa päivänä ja eilen ultrattiin.

– Siellä edelleen tikkua riittää, Janni sanoo videollaan.

Lue myös: Janni Hussin kuvakaappaus paljasti koomisen seikan: Näin Joel-rakas on nimettynä kihlatun puhelimessa

Tikkua yritettiin kaivaa pois, mutta tuloksetta.

– Jalkapohjan puuduttaminen tekee myös aina gutaa, Janni kirjoittaa videossaan.

Onneks huomen alkaa loma ni voi rauhassa olla lasaretissa et jaksaa sit taas painaa perse ruvella koko syksyn, kirjoittaa juontaja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Janni Hussi (@jannihussi)

 

Janni julkaisi aiheesta myös pitkän tilityksen Instagram-päivityksessään torstaina.

- ”Sitku on loma ni ehin harrastaa kaikkea mitä en arjessa ehdi.” Jepjep. Tai sit ehkä vois yrittää luoda itselleen semmosen arjen, jossa ehtis harrastaa ihan vaan silloin kun siltä tuntuu. Jotenki sitä on taas niin vihanen ittelleen, että on päästäny jälleen kerran työkuorman kevään aikana lipumaan semmoseks et ei ehdi ku käydä nukkumassa kotona. Ja ihan tasan itteesä tästä(kin) saa syyttää, Janni aloitti päivityksensä..

- Mulla meni viikko sitten tikku jalkaan (lue: puoli lankkua) ja nyt sen kanssa kituutellaan sit huolella. Tänään jalkapohja avattiin uusiks kun sinne oli vielä jäänyt kamaa enkä pystyny astumaan sille ollenkaan. Nyt sit ootellaan et alkaa mätimään loppu kama sieltä ulos. Ja kuten arvata saattaa niin nyt jalalle astutaan vielä vähemmän.

Lue myös: Taloprojektin uusi käänne: Joel Harkimo pyytää apua somessa

Jannilla oli kovia odotuksia kesälomalle, mutta nyt suunnitelmat ovat muuttuneet.

- Tuntuu et olin ladannut huomenna alkavaan lomaan aivan eeppiset odotukset. Et sit mä lepään ja vihdoinkin teen kaikkea mistä nautin. No levätä todellakin saan, kun pääsen makoilemaan kinttu kohti taivaita. Mut ei tässä nyt ihan heti lenkkeillä mökkimaisemissa tai lähetä patikoimaan. Toivotaan et ajokenkä mahtuu jossain kohtaa sujahtamaan jalkaan.

Janni myös pahoittelee seuraajilleen pahantuulista päivitystään.

- Tulipa tästä ny ränttäys. Ärsyttää vaan niin sairaan paljon. Ja pikkuvikojahan nää on, kukaan ei oo kuollu jne ja tää siis todellakin on VAAN TIKKU JALASSA. 😅 Mut opetus ittelleni, et vähä pienemmälle sitä kaasua arjessa kiitos. Ei ketuta sit niin paljon jos puoli lomaa menee perseelleen kun ehtii arjessakin tekemään kivoja juttuja. Kiitos ja anteeksi. 

Lue myös: Janni Hussin ilouutinen: "Meidän perhe kasvoi"

Kiitti seuraajiaan tuesta

Torstai-iltana hän vielä julkaisi uuden Instagram-päivityksen, jossa hän makaa Harri-koira sylissään.

- Muutama tunti sit vielä ketutti ku pientä oravaa. Kiitos kivoista viesteistä, ihana kun täällä on niin positiivisia ihmisiä! Ootte best! Ja toinen best on tää vierihoito mitä Harppuuna on tarjoillut koko päivän, Janni kirjoitti.

Janni Hussi ja kihlattunsa Joel Harkimo, 32, rakennuttavat unelmiensa omakotitaloa Sipooseen. Seiskan tietojen mukaan kaksikko rakennuttaa tontilleen Kastellin Veistos 163 -talon ja kellarikerroksen. Huoneistoala tulee olemaan komeat 215 neliömetriä.

Lue myös: Harmiton vitsi vai asiatonta käytöstä? Janni Hussin vitsi puhuttaa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »