fbq
Kotimaa
06.04.2022 11:07
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto
Katariina Souri
Katariina Souri shokissa - huijattiin mukaan kohudokumenttiin
Kotimaa
06.04.2022 11:07
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: Seiskan arkisto

Katariina Souri nähdään edesmenneestä Playboy-mogulista Hugh Hefneristä kertovassa dokumenttisarjassa Secrest of Playboy. Katariina vietti useita kertoja aikaa Playboy-kartanossa vuonna 1988.

- Minua haastateltiin dokumenttia varten, ja olen lyhyesti mukana osassa 9. Haluan nyt todeta, että minut houkuteltiin dokumenttiin väärin perustein. Sanottiin sähköpostiviestissä, että he haluavat kertoa Hefnerin ja Playboyn sekä seksuaalisen vallankumouksen tarinan niiden naisten perspektiivistä, jotka olivat siinä osallisina ja osana Playboyn tarinaa, Katariina kirjoitti.

Lue myös: Uutuusdokumentti: Peter Nygård teki Katariina Sourille todella törkeän ehdotuksen: ”Tajusin, että tää muuttuu pelottavaksi”

Hänen mukaansa dokumentin tekeminen ja lopputulos olevat kuin yö ja päivä.

- Omaa tarinaani ei lupauksista huolimatta kerrottu, vaan tunteja kestäneet kuvaukset typistyivät valmiissa dokumentissa lyhyeksi, rankasti editoiduksi kertomukseksi Peter Nygårdista, joka sekään ei palastelun vuoksi vastaa yksityiskohdiltaan totuutta. Olen äärimmäisen pettynyt, vihainenkin.

Lue myös: Karmeat muistot Speden lähentelystä! Katariina Souri tukee Lenita Airistoa ahdistelukohussa: "Minua oksetti koko mies"

Katariina työstää parhaillaan elämäkertaansa, jossa hän aikoo kertoa asioista laajemmin.

- Haluan kuitenkin painottaa, että minua kohdeltiin kartanossa ja Playboyn kuvauksissa moitteettomasti, mutta en silti väitä, etteikö väärinkäytöksiä olisi ollut. Jokainen nainen, joka on joutunut seksuaalisen hyväksikäytön kohteeksi, ansaitsee muiden naisten tuen.