fbq
Kotimaa
11.07.2022 16:42
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Minttu Kaulanen
Minttu Kaulanen harvinaisen avoimena perheensä mielenterveysongelmista: "Olen ylpeä mun miehestä"
Kotimaa
11.07.2022 16:42
Teksti: Julia Roine|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Jounin Kaupan toimitusjohtaja Minttu Kaulanen, 42, julkaisi Instagram-tilillään puhuttavan päivityksen liittyen miehensä Sampo Kaulasen masennuskauteen.

Lue myös: Minttu Kaulanen muistelee edesmennyttä Ipo-veljeään: "Suunnattoman ikävän kanssa en ole oppinut elämään..."

Ihmisillä on jännä tapa hihkua tai iloita jos avaa suunsa siitä että nyt on vaikeaa. Onko se sitten se fiilis et oma elämä näyttäytyy jotenkin paremmalta, kunhan vaan toisella menee huonommin ku itellä, Minttu kirjoittaa kuvatekstissään.

Minttu haluaa puhua avoimesti elämän hyvistä ja huonoista hetkistä. Hänen mukaan elämä ei voi olla pelkkää glamouria. Minttu kertoo, että sosiaalinen media on viimeinen paikka, missä hän viihtyy, jos mieli on matalalla. 

Olen kuitenkin erittäin kiitollinen niin ylä- kuin alamäistä. Aidosti. Antaa moneen suuntaan perspektiiviä. Olen ylpeä mun miehestä @kaulasam joka uskaltaa avata suunsa ja puhua myös elämisen nurjista puolista tai mielen haasteista, Minttu kertoo.

Lue myös: Yli 10 vuoden unelma toteutui! Sampo Kaulanen hemmotteli Minttu-vaimoa ökylahjalla: "Oot rakastajana..."

"Aina ei hymyilytä"

Kauppiaan rouva kertoo kuulumisia niin tutuille kuin tuntemattomille. 

Meillon kaikki hyvin. Aina ei hymyilytä eikä epävarmuus tai riskit houkuta. Joskus haluais olla se palkollinen ilman muuta vastuuta kuin tulla paikalle sovitusti ja ottaa se 5 viikkoa lomaa kun voi häipyä ansaitusti ilman huolen häivää tekeen just sitä mitä huvittaa. Mut sitten taas noin 95% ajasta en vaihtais tätä yrittäjän/työnantajan roolia, niin paljon se antaa vaikka välillä ottaa, Minttu kirjoittaa.

Ja sillon ku meillä toisen mieli kyykkää, niin toinen ottaa johtoo. Toistaiseksi ollaan päästy sillä tahdilla ettei yhtäaikaa kyykätä. Siinä saattais ollakin sit erilainen skenaario, Minttu tuumailee.

Minttu haluaa jaella myös ohjeita seuraajilleen. 

- Ja sulle jos sä huomaat olevasi se utelias tai vahingoniloinen kyselijä/kommentoija, sanon sulle tämän: Karma on siitä viheliäinen et se kyllä nappaa ja näyttää. Toivo sydämestäs ettet ikinä ole itse se joka kyykkää mieleltään tai fysiikaltaan. Son ikävä paikka ilahduttaa muita sun omalla kurjuudella. Me sitä vastoin ollaan selvitty pahemmistakin.

Lue myös: Minttu Kaulanen esitteli parhaan ystävänsä – tv:stä tuttu komistus

Lopuksi Minttu siteeraa laulaja Arttu Wiskarin uusinta Elämän kova koulu -kappaletta. 

”Niinku karjalanpiirakka munavoihin
sovin kanssasi samoihin lakanoihin.
Kaikenlaista on pitkässä liitossa,
nousuu ja laskua kuin maastohiihdossa.” 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »