fbq
Kotimaa
14.02.2022 19:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus
Jussi Hakulinen
Jussi Hakulisen karmea herätys – naisystävä jätti Yö-legendan aamuyöllä: ”Saatanan pettäjä ja valehtelija”
Kotimaa
14.02.2022 19:30
Teksti: Leena Ylimutka|Kuvat: Seiskan toimitus

Muusikko Jussi Hakulinen kertoo julkisessa Facebook-päivityksessä parisuhteensa kariutumisesta. Tilanne eskaloitui aamuyön tunteina. Hakulisen päivityksestä on pääteltävissä, että ilta oli sujunut hyvin, joten ilmeisesti naisystävän reaktio tuli muusikolle yllätyksenä.

Saatanan valehtelija, saatanan pettäjä, Hakulinen kirjoittaa naisystävänsä huutaneen hänelle.

Siitä lähti tapahtumaketju, jonka johdosta olen taas kerran pettynyt itseeni pahemman kerran. Kestää varmaan tovin, jotta pystyn ymmärtämään miksi homma pääsi tähän pisteeseen, ja pystyn tuntemaan helpotusta ihmissuhteen päättymisestä, Hakulinen kirjoittaa.

Samalla Hakulinen kiistää ex-nasisystävänsä syytökset.

–  En valehtele, en petä enkä edes ehdottele naisille mitään iskemisyritykseksi ymmärrettävää.

Minulla ei ole salattavaa ja pyydänkin kaikkia, jotka tuntevat joutuneensa iskemisyritykseni tai edes pienenkin sen suuntaisen eleen kokeneeksi, niin kommentoikaa tai ottakaa suoraan yhteyttä exääni, Hakulinen avautuu pitkässä viestissään.

Terveyshuolet takana

Hakulisella on ollut viime vuosina terveyshuolia, sillä mies sairastui muutama vuosi sitten eturauhassyöpään.

Muusikko puhui sairaudestaan julkisuudessa varsin avoimesti, toivoen, että hänen kohtalotoverinsa hakisivat apua mahdollisimman ajoissa.

Hakulisen syöpä saatiin kuriin leikkaushoidolla. Takana on jo muutaman vuoden kontrollit, joista mies on selvinnyt puhtain paperein.

Lue myös: Muusikolle 2 000 euron korvaukset! Oikeustaistelun voittanut Jussi Hakulinen: ”Olen täysin tyytyväinen!”

Viime vuosina Hakulinen oli otsikoissa, kun hän puolusti hanakasti tekijänoikeuksiaan liittyen Joutsenlauluun. Kiista sai alkunsa, kun Nelosen Vain elämää -ohjelmassa esitettiin Joutsenlaulu ilman Hakulisen lupaa.

Lopulta Hakulinen voitti kiistan, jota käytiin oikeussaleissa saakka.

Hakulinen suunnitteli juuri ennen koronaa Yön viimeinen varietee -kiertuetta, mutta se jouduttiin olosuhteiden pakosta perumaan. Nyt kiertue on muuttunut konsertti-illaksi, jonka nähdään näillä näkyminen 12.11.2022 Tampereen Tähti Areenalla.