fbq
Kotimaa
30.06.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Jonna Tervomaa
Jonna Tervomaan ahdinkoon on helppo samaistua, uusi kuva ei jätä tilannetta epäselväksi: ”Hourin hiukan”
Kotimaa
30.06.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Muusikko Jonna Tervomaa, 49, on pitänyt hiljaiseloa julkisuudesta viime vuodet.

Vain 10-vuotiaana Syksyn sävel -musiikkikilpailusta Minttu sekä Ville -kappaleella kuuluisuuteen noussut Jonna on monien muiden suomalaisten tavoin läkähtynyt 30-asteen helteessä.

Lue myös: Tältä julkisuudesta vetäytynyt Jonna Tervomaa näyttää nykyään – julkaisi yllätysuutisen työpisteeltään Yhdysvalloista: "Tuntuu mahtavalta"

Todisteeksi tukahtumisesta hän on lisännyt Instagram-sivulleen hauskan kuvaparin, jossa poseeraa kasvot kiinni kamerassa. Ensimmäisessä kuvassa Jonna hymyilee hiukan hikisen näköisenä, seuraavassa taas hän on löytänyt ilmeisesti tuulettimen, ja poseeraakin tukka pystyssä, riemukas ilme kasvoillaan.

Kuvatekstiin Jonna on intoutunut kirjoittamaan leipäaiheisen runon.

- Työhuoneeni on leipäuuni. Leivon vanhaan, varjeltuun juureen.

- Puen päälleni vasta kastellut hellehousut. Hourin hiukan. 

- Onneksi on tuuletin ja märkä pyyhe, hän päättää.

Lue myös: Pave Maijasen sairastama ALS vei myös Jonna Tervomaan muusikkoisä Timo Tervon – harvinainen sairaus rappeuttaa liikehermoja

Hikiset kuvat ovat huvittaneet Jonnan someseuraajia, josta kertovat kommenttiosioon lisätyt nauruemojit.

- Paistumisiin! kommenteissa toivotellaan.

Lue myös: Vauvajuhlat piknikillä! Anna Puu ja Pipsa Hurmerinta juhlistivat kuopuksiaan kesäisissä tunnelmissa - mukana myös Maria Veitola ja Jonna Tervomaa

Jonnan päivitys on myös inspiroinut leipäreferensseihin.

- Ja sinun musiikkisi on leipäuunissa kypsynyt ruisleipä, rehellinen, ajaton. Yhä uudelleen ja uudelleen, sulavalla voilla voidellulta maistuva. Juuri se sellaiseen ikiaikaiseen salattuun juureen leivottu, puhutteleva, koskettava, eräs seuraaja runoilee.

Jonna kertoi toukokuussa kirjoittavansa omaelämäkertaa, jonka parissa hän on työskennellyt jo pitkän aikaa.

- Omaelämäkerrallinen kirja alkoi syntyä jo yli kolme vuotta sitten. Välillä on pitänyt ottaa reippaita askeleita etäisyyttä, hän kirjoitti tuolloiselta työpisteeltään Yhdysvaltojen Illinoisista.

Muusikko on naimisissa Darin-miehensä kanssa. Vuonna 2021 avioitunut pariskunta juhli toukokuussa ensimmäistä hääpäiväänsä.

Lue myös: Nuorista suomalaisjulkkiksista tuli aikuisia - mitä takavuosien lapsi- ja teinitähdille kuuluu nyt? Kuvat ennen ja jälkeen!

Katso video: Minun Matkani - Jade Nyström, jakso 2:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »