fbq
Kotimaa
11.01.2023 12:58
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen
Johanna Tukianen ja Bella-mopsi
Johanna Tukiaisen huono onni jatkuu - toinen koira karkasi
Kotimaa
11.01.2023 12:58
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Timo Korhonen

Seiska kertoi eilen tiistaina (10.1.), Johanna Tukiaisen, 44, huolestuttavista somepäivityksistä.

Johanna on salaisella Facebook-tilillään sekä Veijon Facebook-profiilissa kertonut, että hänen Bella-mopsinsa on sairastunut. 

Kohublondi pyysi seuraajiltaan apua eläinlääkärilaskun maksamiseen sekä kyydin järjestämiseen. Johanna on myöhemmin poistanut julkaisunsa.

Lue myös: Johanna Tukiaisen koira sairastui - kohublondi kerjää apua somessa: "Kuolemaisillaan"

Tänään (11.1.) Johanna ilmoitti toisesta ikävästä uutisesta. Hänen toinen koiransa, chihuahua Blue on nimittäin karannut. 

Blue on karannut Loviisasta tänä aamuna. Hän on julkaissut päivityksen aiheesta Facebook-ryhmässä, jossa ilmoitetaan kadonneista ja löytyneistä eläimistä.

Lue myös: Uusi käänne kohutuomiossa! Näin Johanna Tukiaisen lapsikaappausasia etenee

Tällä kertaa Johanna on kertonut asiasta omalla Facebook-tilillään, eli hän on saanut oman tilinsä vihdoin takaisin. Kohublondin mukaan hän ei kuitenkaan ole saanut omaa puhelintaan takaisin viranomaisilta.

– Ruotsin poliisit ottivat kaikki kännykkäni!!!! Tämä on erittäin vakavaa lopunajan kristittyjen vainoa!!!! En ole saanut niitä vieläkään takaisin ja tililleni on jotain sisäänkirjautumisen kanssa ongelmia. Elokuun 26pvä Ranskan poliisit veivät puhelimeni! Olen vaihtanut nyt tietysti kaikki salasanat myös, Johanna on kertonut julkisessa Facebook-päivityksessään.

Johanna Tukiainen ja veijo lalli
Johanna on tuomittu törkeästä lapsikaappauksesta Attundan käräjäoikeudessa. Seiskan tietojen mukaan Veijoa epäillään myös avunannosta kaappaukseen.
Tilaa Seiskan uutiskirje! »