fbq
Kotimaa
06.01.2022 17:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Olli Suominen ja Instagram
jethro rostedt
Jethro avaa kebab-ravintolan Aurinkorannikolle! Jeti Seiskalle: ”Saas nähdä miten haaremin suudelma ihmisille maistuu!”
Kotimaa
06.01.2022 17:30
Teksti: Olli Suominen|Kuvat: Seiskan toimitus, Olli Suominen ja Instagram

Seiskalle on jo tovin tippunut vinkkejä siitä, miten turkulaisen liikemies ja tv-kasvo Jethro Rostedt olisi viemässä Jeti´s kebab -ravintoloitaan Aurinkorannikon suuntaan. Seiska tapasi kiireisen liikemiehen Espanjan Fuengirolassa ravintolansa avajaiskiireiden keskellä.

– Morjes, morjes, juuh lauantaina (8.1.) olisi tarkoitus avata aivan tähän rantakadun tuntumaan. Kova tohina on täällä päällä, että saadaan kaikki valmiiksi lauantaiksi. Täältä ei kuun ei kunnon kebabbia saa mistään niin tiedä vielä millainen rahasampo tästä tulee, mies intoilee.

Lue myös: Jethro Rostedt alkaa kebab-yrittäjäksi: En löytänyt kebabia lauluillan jälkeen, joten laitan oman pystyyn!

Jethro Rostedt
Jethron uusin Jeti´s Kebab aukeaa tämän viikon launtaina (8.1.) Espanjan aurinkorannalle Fuengirolaan.

 Kotimaiset tuotteet

Kebab-ravintola aukeaa aivan kivenheiton päähän Fuengirolan suositusta rantakadusta. Asiakaspaikkoja ravintolassa on sisällä parisen kymmentä ja ulkoterassilla 25 kappaletta. Ravintolasta saa suomalaista lonkeroa ja hanassa on suomalaisen panimon tunnettua kaljamerkkiä. Myös Jetin naamalla koristettua Helsingin panimon lagerolutta näytti olevan jääkaapissa Seiskan käydessä paikalla.

– Lähes kaikki juomapuolen tuotteet ovat suomalaispanimon tuotteita. Meiltä saa myös kahta eri shottia, mutta emme hae tähän sitä kaljabaariasiakaskuntaa vaan syöjiä. Kebab-lihamme tulee tänne lentokoneella Suomesta.

– Käytämme täällä samaa lihaa kuin muissa Jeti's-ravintoloissa. Muuten ruokien raaka-aineet ovat täältä, Jetro paljastaa.

Lue myös: Jethro Rostedt sulki Tallinnan kebab-ravintolansa - kertoo nyt ikävät syyt taustalla

Byrokratia vailla vertaa

Jetin mukaan byrokraattisista eroista ravintolan avaamiseen liittyvissä asioissa Suomen ja Espanjan käytännöistä ei voi puhua samana päivänä.

– Jumakauta mitä perään vetämistä tää on ollut! Koko aika sitä ja tätä tarkastajaa ja maksua siitä ja tästä. Sitten kun on vielä ei-paikallinen yrittäjä, niin viilataan ja vatvotaan huolella. En edes tiedä, mitä kaikkia tarkastajia täällä on käynyt ja keitä on vielä tulematta.

–  Ei tätä voi verrata mitenkään suomalaiseen valvontakultturiin. Mutta nyt kaikkien tarkastajien pitäisi olla käyneet katsomassa omat tonttinsa ja lauantaina avataan, Jetro intoilee.
 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »