fbq
Kotimaa
18.07.2022 22:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova
iina kuustonen, antti luusuaniemi
Iina Kuustosen onnettomuus puhuttaa - nyt soppaa sekoittaa Antti Luusuaniemi: "Kipsistä on kirjoitettu paljon lehdissä mutta todellinen skuuppi on..."
Kotimaa
18.07.2022 22:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: Atte Kajova

Näyttelijä Iina Kuustonen loukkasi pahasti jalkansa kaaduttuaan Helsingin Pasilassa sijaitsevan kauppakeskus Triplan rappusissa kesän alussa.

Lue myös: Mikä suoritus! Iina Kuustonen selvisi haastavasta tilanteesta jalka paketissa - tästä on kyse

Iina onkin joutunut pitämään kipsiä murtuneen jalkansa suojana kesäkuisesta KOURA-palkintogaalasta alkaen. Paketoitu jalka ei kuitenkaan ole estänyt Iinaa nauttimasta erilaisista kesäaktiviteeteista. Iina on jakanut someen tunnelmia järvessä uiskentelusta ja mökkeilystä.

Lue myös: Rappusissa kaatuneen Iina Kuustosen loma vaati kekseliäisyyttä - kuva

Haavereilta ei kuitenkaan ole vältytty, sillä kipsi kastui sateen vuoksi ja Iina joutui kuivailemaan jalkaansa hiustenkuivaajalla.

Viime viikonloppuna Iina suuntasi Hailuotoon Bättre Folk-festivaalille. Pahaksi onnekseen Iina joutui kärvistelemään hajonneen kipsin kanssa. Hän jakoi someen kuvan, jossa hän istuu bussissa ja sitoo sideharsoa hajoneen kipsin ympärille.

Lue myös: Loukkaantuneelle Iina Kuustoselle kävi hassusti - kipsi hajosi festareilla: "Kuka idiootti lähtee..."

- Kipsi meni rikki matkalla festareille, mutta hain apteekista sidettä päälle ja hyvä tuli! Enemmän mietin, että kuka idiootti lähtee festareille saareen kipsin ja rinkan kanssa jalkaisin? Tuskin kukaan, Iina kirjoitti kuvatekstissä.

Tänään maanantaina Iina hyvä ystävä ja näyttelijäkollega Antti Luusuaniemi julkaisi somepäivityksen Iinan kipsistä. Antti paljataa päivityksessään antaneensa Iinalle ensiapua, kun tämä loukkasi jalkansa.

- Iina Kuustosen kipsistä on kirjoitettu paljon lehdissä mutta todellinen skuuppi on se että ensiapu tuli Syke-sarjan Max Hansonin kädestä. Niin kuin näkyy, sydänkirurgilla ei ole aavistustakaan mitä seuraavaksi, Antti kirjoittaa kuvan ohessa itkunauruhymiöiden kera.

Kuvassa Antti pitelee Iinan jalkaa sylissään ja painaa nilkkaa todennäköisesti jollain kylmäkääreellä. Antti viittaa päivityksessään Syke-sarjan roolihahmoonsa, sydänkirurgi Max Hansoniin.

Myös Iina on jakanut samaisen kuvan Instagram-tilillään huumoripainotteisten saatesanojen kera.

- Ensiavun heti kaatumisen jälkeen antoi luonnollisesti Sykkeestä tuttu lääkäri Max Hansson. En tiennyt, että pitää antaa suusta suuhun -hengitystä kun jalka murtuu. Mutta onneksi Hansson tietää nämä hommat! Iina kirjoitti

Myös Iina on näytellyt Syke-sarjassa sekä sarjan spin-off-elokuvassa.

Antti ja Iina tähdittävät päärooleissa 23. syyskuuta ensi-iltansa saavaa, Kari Ketosen ohjaamaa Häät ennen hautajaisia -elokuvaa.

Lue myös: IS: Iina Kuustonen ja Sebastian Rejman ovat eronneet