fbq
Kotimaa
17.07.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Iina Kuustonen
Loukkaantuneelle Iina Kuustoselle kävi hassusti - kipsi hajosi festareilla: "Kuka idiootti lähtee..."
Kotimaa
17.07.2022 20:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Näyttelijä Iina Kuustonen loukkasi pahasti jalkansa kaaduttuaan Helsingin Pasilassa sijaitsevan kauppakeskus Triplan rappusissa.

Iina onkin joutunut pitämään kipsiä murtuneen jalkansa suojana kesäkuisesta KOURA-palkintogaalasta alkaen, mutta paketoitu jalka ei ole estänyt Syke-tähteä nauttimasta erilaisista kesäaktiviteeteista. Se on korkeintaan hiukan hidastanut menoa.

Iina on esimerkiksi päässyt nautiskelemaan järvessä uiskentelusta ja mökkeilystä. Haavereilta ei kuitenkaan vältytty, vaan kipsi kastui sateen vuoksi ja Iina joutuikin kuivailemaan jalkaansa hiustenkuivaajalla.

Lue myös: Mikä suoritus! Iina Kuustonen selvisi haastavasta tilanteesta jalka paketissa - tästä on kyse

Tänä viikonloppuna Iina suuntasi Hailuotoon Bättre Folk-festivaalille, joka on musiikkia ja kirjallisuutta yhdistelevä "hipsterifestivaali". Merellisissä maisemissa kuultiin perjantaina ja lauantaina 15.-16.6. esimerkiksi Olavi Uusivirran ja Vestan live-esitykset.

Lue myös: Rappusissa kaatuneen Iina Kuustosen loma vaati kekseliäisyyttä - kuva

Nyt kipsi koki vielä enemmän kaltoinkohtelua. Se nimittäin hajosi festareiden tuoksinnassa. Iina lisäsi tragediasta kuvan Instagram-sivulleen. Otoksessa hän istuu könkkyrässä bussissa sitoen sideharson oloista nauhaa jalkansa ympärille. 

- Kipsi meni rikki matkalla festareille, mutta hain apteekista sidettä päälle ja hyvä tuli! Enemmän mietin, että kuka idiootti lähtee festareille saareen kipsin ja rinkan kanssa jalkaisin? Tuskin kukaan, Iina kirjoittaa kuvatekstissä.

Lue myös: "Me näytetään 12-vuotiailta pojilta” - Iina Kuustosen ja Pamela Tolan yhteiskuva hämmentää - seuraajilta tyhjentävä kommentti

Festareilla Iinan kanssa samassa seurueessa olivat esimerkiksi juontaja Alma Hätönen, näyttelijä Kreeta Salminen ja festivaaleillakin esiintynyt muusikko Antti Autio. Iloinen poppoo poseeraa Iinan lisäämässä hauskassa yhteiskuvassa.

Kaverukset poseeraavat omintakeisesti erilaisten alkoholijuomien kanssa kauniin auringonlaskun edustalla. Julkaisun toisessa kuvassa näkyy taideteos, jota festaroijat ovat päättäneet asentoineen imitoida.

Lue myös: Iina Kuustonen istuu syntymäpäiväkuvassaan housut nilkoissa pytyllä, Armi Toivaselta yllättävä reaktio

Iinan merkittävimpiin töihin kuuluu esimerkiksi esiintyminen draamasarja Sykkeessä Iiris Ketolan roolissa. Hänet nähdään kuluvana vuonna Punttikomedia- sekä Pelle Hermanni -elokuvissa.

Lue myös: "Näin niitä rooleja saa" – Iina Kuustonen julkaisi kuvan intiimistä hetkestä ohjaajansa kanssa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »