fbq
Kotimaa
07.02.2023 19:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Iida vainio
Iida Vainio ja Jesse Palanto viihtyvät jälleen yhdessä
Kotimaa
07.02.2023 19:30
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Kultamekollaan julkisuuteen noussut Iida Vainio, 19, kertoi marraskuussa eronneensa lopullisesti thainyrkkeilyn maailmanmestarista Jesse Palannosta.

Marraskuussa Iida mainitsi heidän suhteen päättyneen, sillä Jesse ei enää halunnut jatkaa yhdessä. Sometähti paljasti silloin Jessen haukkuneen häntä törkeästi.

– Kun olin todella ihastunut, Jesse esimerkiksi haukkui minua porukassa pukeutumisestani. En kelvannut hänelle omana itsenäni, Iida mainitsi marraskuussa.

Lue myös: Iida Vainio ja Jesse Palanto erosivat lopullisesti - tässä syy

Nyt Iida on julkaissut yllättävän yhteiskuvan Instagram-tilillään, sillä hän poseeraa selfiessä yhdessä Jesse-exänsä kanssa. 

Videotarina on julkaistu myöhään eilen maanantaina (6.2.). Otoksessa Iida istuu Jessen edessä läheisissä tunnelmissa. Molemmat hymyilevät kameralle, ja kuva on ilmeisesti otettu baarissa.

Lue myös: Radikaali temppu! Mitä tapahtui Iida Vainion sometilille?

Iida on merkinnyt Jessen Instagram-käyttäjänimen julkaisuun flirttailevan emojin kera. Iida ja Jesse eivät ole julkisesti esiintyneet yhdessä pitkään aikaan, joten kuva on varsin yllättävä.

"Parhaat kaverit"

Seiska tavoitti sometähden kommentoimaan yhteiskuvaansa Jesse-exän kanssa.

– Ollaan sovittu ettei kommentoida näitä asioita, Iida toteaa ystävällisesti.

Iidan mukaan kaksikko on edelleen todella hyvissä väleissä erosta huolimatta.

– Olemme kuin parhaita kavereita, hän sanelee hyväntuulisena.

Lue myös: Iida Vainion rakas leveilee miljönäärien luottotarvikkeella - seuraajilta tyly tuomio: "Sugardaddyn perusvaruste"

Lue myös: Iida Vainio ilmestyi Urheilugaalaan ”isosiskonsa” kanssa ja pisti ranttaliksi – lähetti tymäkät terveiset miehille: ”V***u, lähetääks panee?”