fbq
Kotimaa
20.05.2022 20:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
saara aalto
Huoli heräsi! Mihin katosi Saara Aalto?
Kotimaa
20.05.2022 20:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Laulaja Saara Aalto, 35, on aloittanut mystisen somehiljaisuuden.

Toukokuun 2. päivä synttäreitään viettänyt Saara ei ole päivittänyt kuluneen vuoden 2022 aikana yhtäkään julkaisua Instagram-tililleen eikä virallisille Facebook-sivuilleen.

Viimeisin Saaran somepäivitys on joulukuulta, jolloin hän toivotteli Meri-kumppaninsa ja Lilli-koiran kanssa mukavia juhlapyhiä seuraajilleen Instagramissa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saara Aalto (@saaraaalto)

Saaran seuraajissa heräsikin huoli, ja moni on käynyt kommentoimassa laulajan viimeisen päivitykseen mietteitään sekä lähettämässä syntymäpäiväonnitteluja.

Toivottavasti tauko tarkoittaa et Saara on studiolla tekemäs uusia biisejä ja kesällä kunnolla keikkoja! kirjoittaa yksi kommenttiosiossa.

- Harmi ku Saara ei halua enää käyttää somea aktiivisesti (suruemoji) hänellä oli aina niin positiivisia päivityksiä, kommentoi toinen.

- Toivon, että olet hiljentynyt työskennellessäsi hämmästyttävän albumin tai salaisuuden parissa, kolmas pohtii englanniksi ja viittaa myös mystisesti mahdolliseen luostariretriittiin.

- Saara, missä olet, tule takaisin, jatkaa englanniksi neljäs.

Saara ei ole käynyt kommentoimassa tai vastaamassa faneilleen.

Kumppani Meri Aalto on sen sijaan ollut aktiivisempi omalla somekanavallaan. Meri on päivittänyt myös muutaman yhteiskuvan Saaran kanssa kuluvana vuonna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Aalto (@iammeriaalto)

Kaksikko on lisäksi jutellut Saaran somelakosta sekä puhuttavista aiheista omassa No Fear - Rohkeampi minä -podcastissa.

Alkuvuonna Saara ja Meri ovat reissanneet muun muassa Lapissa ja Espanjassa.

Lue myös: Saara Aalto kertoo kirjassa, miten rakastui naiseen ja kuinka pitkäaikainen suhde mieskumppanin kanssa päättyi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meri Aalto (@iammeriaalto)

Arkistovideo: Saara Aalto joutui ulosottoviraston kynsiin - postinsiirron kanssa ongelmia

Tilaa Seiskan uutiskirje! »