fbq
Kotimaa
19.02.2022 21:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram
Mauno Ahonen
Hunksien perustaja Mauno Ahonen paljastaa: Tätä et tiennyt minusta!
Kotimaa
19.02.2022 21:30
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Timo Korhonen ja Instagram

Scandinavian Hunks -tanssiryhmän perustajajäsen ja vetäjä Petri "Mauno" Ahonen, 51, on ollut showryhmän puikoissa jo 20 vuotta.

Lue myös: Hunksit taas yhdessä! Tältä he näyttävät nyt - mukana yllätysjäsen

Kuluvan vuoden lopulla Hunksit nähdään kuitenkin viimeisen kerran jäähyväiskiiertueen merkeissä. Tämän hetkisten tietojen mukaan One Night Only -keikkakiertue alkaa 4. marraskuuta Mikkelistä, ja päättyy 5. joulukuuta Helsingin kulttuuritalolle.

- Tämä on ollut kyllä hieno matka, ja tarjonnut upeita kokemuksia, Mauno summaa.

"Olen ujo"

Yli kaksikymmentä vuotta viihdemaailmassa elänyttä Maunoa ei helposti uskoisi yli viisikymppiseksi. Mikä on miehen nuorekkuuden salaisuus?

- Nämä on niitä kliseisiä juttuja, mutta ehkä siinä hetkessä eläminen ja sellainen turha huomisen murehtiminen. Toki tässä on elämän aikana vastuu kasvanut perheen myötä, mutta uskon sellaiseen positiiviseen ajattelutapaan.

- Positiivisuus pitää mielen nuorekkaana ja elämän iloisena, mies vinkkaa.

Kolmen lapsenlapsen ukki paljastaa Seiskalle myös asian, jonka harva hänestä tietää.

- Olen ujo. Ehkä se on yllättävää, että vaikka tekee tällaista työtä, niin silti siellä piilee sellainen ujous taustalla. Mutta sitten olen kova heittäytyjä, viihdeammattilainen paljastaa.

Lue myös: Oho, Hunks-Maunosta tuli isoisä: "Voiko Petri-ukki laittaa kuitenkin vielä puvun päälle, kun on seuraavan kerran juontamassa, vai pitääkö olla jokin ukki-asu?"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »