fbq
Kotimaa
28.06.2022 21:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram
BB-Jasmiina
Huh, näin BB-Jasmiina pärjää kuuman asuntonsa kanssa: "Varmaan verrattavissa ilmalämpöpumppuun"
Kotimaa
28.06.2022 21:00
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: Seiskan arkisto ja Instagram

Big Brother Suomi -kilpailun voittanut ja 30 000 euron palkintorahan napannut Jasmiina Yildiz murehtii lukuisten muiden suomalaisten tavoin kuumentuneesta asunnostaan.

Lue myös: BB-Jasmiina ja BB-Aki nähtiin kondomi- ja liukuvoideostoksilla - näin Jassu kommentoi suhdehuhuja: "Ei se ole mikään salaisuus"

Jasmiina paljasti somessa lukeneensa muiden vinkkejä lämpimän asunnon viilentämiseen. Jasmiina löysi Tiktok-videopalvelusta kikkoja, jotka hän halusi testata ja jakaa omien Instagram-seuraajiensa kanssa.

- Selasin Tiktokkia ja näin, että jos laittaa postiluukun väliin jotain, laitoin nyt tänne yhden pyyhkeen, niin tänne jää rako. Ja sitten, kun on tässä kohti suoraan parvekkeen ovi niin tästä tuli nyt tuuletusveto, Jasmiina selittää 24 tuntia näkyvällä videollaan.

Lue myös: BB-voittaja Jasmiina sai voittorahansa – vouti vei ison osan

Videolla Jasmiina on jättänyt pyyhkeen avulla auki ulko-ovessa olevan postiluukkunsa.

- Parveke auki ja tämä nyt sitten tuulettaa kuulemma koko kämpän, että varmaan verrattavissa ilmalämpöpumppuun, hän selventää.

Vesikikka kylppärissä

Jasmiina ei kuitenkaan itse ole täysin varma villennystempun tehosta, joten hän päätti kokeilla myös toista vinkkiä.

- Valuta kylmää vettä suihkussa kylpyhuoneessa ja pidä ovi auki. Tää on kyllä saatana niin kallis viilennyskeino, että ei oo köyhillä varaa tätä kauaa tehdä, Jasmiina pohtii videollaan.

Taustalla hän lorottaa kylpyhuoneessa vettä jaloilleen.

- Tää ei nyt ehkä mee jatkoon. En tiedä, mitä tääkin muka hyödyttää, eiks kostee höyry siitä tuu. Mutta vittu en tiedä, ehkä menen vaan Poweriin huomenna, BB-voittaja miettii rempseään tapaansa ja suunnitteli viilennyskeinojen etsimistä kaupasta.

Lue myös: Oho, BB-Jasmiina fiilistelee bikineissä Rodoksella - luksusreissulla mukana myös BB-Aki

Tilaa Seiskan uutiskirje! »