fbq
Kotimaa
07.02.2022 17:57
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Instagram
Jasmiina ja Aki
BB-Jasmiina ja BB-Aki nähtiin kondomi- ja liukuvoideostoksilla - näin Jassu kommentoi suhdehuhuja: "Ei se ole mikään salaisuus"
Kotimaa
07.02.2022 17:57
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Eva-Liisa Orupöld, Instagram

Seiska sai viikonloppuna mielenkiintoisen vinkin Big Brother -ohjelmassa ihastuttaneesta Jasmiinasta sekä hänen kanssaan viihtyneestä Akista.

Parivaljakon ympärillä on pyörinyt rakkaushuhuja jo jonkin aikaa, eivätkä ystävykset ole piilotelleet selvästi lämmenneitä välejään. 

Lue myös: "Rakkautta ilmassa" - Big Brotherissa kiehnänneet Jasmiina ja Aki julkaisivat paljonpuhuvan yhteiskuvan

Seiskan lukija kertoo bonganneensa Jasmiinan ja Akin lauantaina (5.2.) yhteiseltä kauppavierailulta. Joensuun Prismassa shoppaillut kaksikko oli vinkkarin havaintojen mukaan käyskennellyt muun muassa kondomi- ja liukuvoidehyllyn luona. Akin syliin oli eksynyt myös kaksi paria kenkiä.

- He tutkivat kondomivalikoimaa hyvin intensiivisesti. Pari vaikutti oikein hyväntuuliselta, Seiskan lukija kuvailee.

Seiska otti oitis yhteyttä Big Brother -voittaja Jasmiinaan, joka huvittui kuullessaan niin sanotusta kortsukeissistä.

- Me olemme kyllä olleet Prismassa ostoksilla ja löysimme Akille kahdet kengät. Toiset maksoivat kahdeksan euroa ja toiset kymmenen euroa. Tässä olivat meidän ostoksemme, Jasmiina räkättää.

- Tämä oli kyllä ihan paras juttu, hän jatkaa ja on tikahtumaisillaan nauruun.

- Koirani Minni oli trimmattavana, jonka aikana päätimme käydä Prismassa shoppailemassa.

Lue myös: Yllätysmuutto! Big Brother -voittaja Jasmiina jättää kotikaupunkinsa: "Kyllähän minä olisin tyhmä, jos en tarttuisi siihen"

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Aki (@reittulan_aki)

Yhteinen hotelliyö

Minni-koira pääsi kaksikon mukana viettämään myös tunnelmallista hotelliyötä.

Jasmiina jakoi omalle Instagram-tililleen viikonloppuna videon Nurmeksessa sijaitsevasta Break Sokos Hotel Bombasta. Videosta ei kuitenkaan selvinnyt, minkälaisessa seurassa Jasmiina lomaansa vietti.

- Oltiin yksi yö Akin kanssa kylpylässä, ja Minni oli itseasiassa siellä mukana, Jasmiina paljastaa.

Lue myös: Big Brotherin voittanut Jasmiina: tämä oli ehdottomasti v-mäisin hetki talossa – ”Aion selvittää, mikä huijaus siinä oli menossa!”

Tosi-tv-ystävykset eivät yhdessä vietetystä ajasta huolimatta halua edelleenkään jakaa mahdollisia romanttisia tuntemuksiaan julkisuuteen.

- Viihdymme edelleen tosi hyvin yhdessä, ja meillä menee jutut todella hyvin yksiin. Nyt olemme voineet rauhassa tutustua. Ei se ole mikään salaisuus, että vietämme paljon aikaa keskenämme. En sen enempää asiaa kuitenkaan avaa, Jasmiina ilmaisee hyväntuulisena. 

- Olen sanonut aikaisemminkin, etten ole varaamassa kirkkoa, hän heittää.