fbq
Kotimaa
18.05.2022 20:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Elina Tervo
Huh! Sardiniassa seikkaileva Elina Tervo poseeraa 300 euron bondage-rintsikoissa - kuva!
Kotimaa
18.05.2022 20:55
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Seikkailijakaunotar Elina Tervo ei vaikuta pysähtyvän laisinkaan, vaan matkustelee ympäri maailmaa kovalla tahdilla. Vielä huhtikuun alussa kaunotar viihtyi Etelä-Amerikassa, mutta on sittemmin siirtynyt Eurooppaan.

Elina matkasi Espanjan kautta Italiaan, ja ajelee tällä hetkellä ympäri Sardiniaa. Maailmanmatkaajan reittejä voi seurailla kaunottaren tiuhaan tahtiin päivittyvästä Instagramista.

Lue myös: Elina Tervo julkaisi kiihkeitä kuvia oman elämänsä Bond-tyttönä - olisiko tämä jo liian eroottista Hollywoodiin? "Olen valmis"

Tarinavideoillaan Elina on päivitellyt kuulumisiaan Välimeren toisiksi suurimmalta saarelta, jossa häntä hellii lähes kolmenkymmenen asteen helle. Valkoisella kaaralla ympäri vuoristoista saarta huristeleva kaunotar on vieraillut Capo Caccia -kallioniemellä sijaitsevassa huikeassa tippukiviluolassa, Grotta de Nettunossa.

Luolaan vieviä portaita on yhteensä 654, ja Elina onkin päivitellyt niiden kulkemisen tekevän hyvää sekä sydämelle että takapuolelle.

Lue myös: Elina Tervo lomailee eksoottisessa kohteessa: "He sanoivat sen olevan vaarallista..."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Pelkkää lomailua mallina työskentelevän seikkailijattaren elämä ei ole. Maxim-miestenlehdessäkin poseerannut vuoden 2011 Miss Helsinki poseeraa ahkerasti kameralle seikkailujen ohella.

Elina julkaisi sosiaalisessa mediassa häikäisevän kuvan taannoin tapahtuneesta valokuvasessiostaan. Kuvassa kaunotar poseeraa australialaisen Honey Birdetten upeassa, vaaleanpunaisessa alusvaatekokonaisuudessa.

Playboyn omistama yritys myy luksusalusvaatteita ja seksileluja. Kolmiosainen Shibari 3 -niminen setti kustantaa 285 euroa, ja siitä löytyy kauniita köysiyksityiskohtia, jotka ammentavat inspiraationsa japanilaisesta bondagesta, eli shibarista. 

Lue myös: Tulikuumia poseerauksia Orange Countyssä! Elina Tervo avautuu maailmankuulun Maxim-lehden kuvauksista: ”En tiedä, miten avuttomia amerikkalaismallit ovat”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)

Honey Birdetten faniksi tunnustautunut Elina oli innoissaan saadessaan mahdollisuuden matkustaa Miamiin ja toimia brändin mallina.

- Olihan se tosi iso kunnia. Minusta se on tosi makea brändi ja heillä on ihania alusvaatteita, joten kuvauksissa oli tosi ihana olla, hän hehkutti Seiskalle huhtikuussa.

Lue myös: Leuat loksahtivat Floridassa! Luonnostaan uhkea suomalainen Elina, 36, houkuteltiin amerikkalaisen alusvaatebrändin kuvauksiin Miamiin – ”Jengi vähän tuijotti!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elina Tervo (@elinatervo)