fbq
Kotimaa
20.11.2022 12:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen
Henry Aflecht
Henry Aflecht myöntää syyllisyytensä: Päihteettömyys pelasti lopulliselta tuholta
Kotimaa
20.11.2022 12:30
Teksti: Jari Peltomäki|Kuvat: Matti Matikainen

Henry Aflecht, 49, on avannut ensimmäistä kertaa salattua rötöstaustaansa Seiska.fi:n uudessa Miljonääri-Henkka -videosarjassa. Espanjan Aurinkorannikolla asuva miljonääri kertoo alkuperäissarjan ensimmäisessä jaksossa viettäneensä 25 ensimmäistä elinvuottaan hyvin karua ja erilaista elämää kuin nykyisin.

Henkka antaa ymmärtää joutuneensa rikosten tielle nuorena, mutta salanneensa sen niin hyvin, ettei edes hänen äitinsä tiennyt poikansa kuvioista.

– Äitini ei tiedä minun 25 ekasta vuodesta juuri mitään, vaikka asuin hänen kanssaan lapsuuteni, Henkka yllättää.

Lue myös: Tv:stä tuttu kohumiljonääri Henry Aflecht paljastaa shokkitaustansa: Osoitin aseella kaveria päähän

Henry Aflecht: "Olen itse kaikkeen syyllinen"

Henry Aflecht korostaa olevansa itse syypää nuoruutensa vääriin valintoihin.

– Moni sanoo vääristä päätöksistä tai rikoksiin ryhtymisestä, että ajautui väärään kaveriporukkaan. Usein se on pelkästään syyn vierittämistä muiden hartioille. Minä en voi sanoa niin. Olin yksi heistä, joka päätti, mitä tehdään ja koska ja millä tavalla, miljonääri kuvaa karua historiaansa.

– Olen aina ollut tilaisuuteen tarttuja. Nuoruusvuosina ne tarttumani tilaisuudet olivat vääränlaisia. Jos lähdet tietylle polulle liian nuorena, kasvat siihen elämään. Haalit ympärillesi vain sellaisia kavereita, jotka haluavat viettää sitä elämää sinun kanssasi. Kotona ajateltiin, että kaikki on hyvin. Kyllähän kekseliään pojan on helppo äidiltäänkin asioita salata.

Lue myös: Voi ei! Perillistä etsinyt suomalaismiljonääri Henry Aflecht pettyi ja lopetti vauvaprojektinsa: ”Nostan kädet pystyyn”

Ei ikinä kännissä tai röökillä

Henry vakuuttaa ottaanensa opikseen.

– En tekisi yhtäkään niistä asioista enää. Päihteettömyys on minulle tärkeää. En ole koskaan ollut humalassa, en polttanut enkä kokeillut huumeita. Se on ehkä ollut ratkaiseva asia, miksi en nuoruudessa luisunut lopulliseen tuhoon. Kun käänsin kytkmestä täysin päinvastaiseen suuntaan, se päätös on pitänyt sataprosenttisesti.

Katso Miljonääri-Henkka -videosarja yksinoikeudella Seiska.fi:ssä: uusi jakso aina keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »