fbq
Kotimaa
26.04.2022 10:58
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan lukija, Seiskan arkisto
Helmi Loukasmäki
Alkosta Prismaan! Helmi Loukasmäen arkityyli herätti huomiota: ostokset hämmensivät - kuvat!
Kotimaa
26.04.2022 10:58
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan lukija, Seiskan arkisto

Laulaja Ilkka "Danny" Lipsasen, 79, viehättävänä avustajana tunnettu Helmi Loukasmäki, 22, bongattiin kirkkonummelaisesta hypermarketista ostoksilta.

Helmi kertoi pääsiäisenä Seiskalle, että hän on hurahtanut ruoanlaittoon.

– Olen viime aikoina innostunut kokkailusta. Voi siis olla, että yllätän Dannyn ja loihdin meille oikein hyvän pääsiäisaterian, hän kertoi Seiskan pääsiäisnumerossa.

Lue myös: Lihallisia iloja! Helmi Loukasmäki panee parastaan pääsiäisenä – ”Yllätän Dannyn”

Kirkkonummella sijaitsevassa Dannyn kivitalossa asusteleva Helmi bongattiinkin pääsiäisviikolla paikallisesta Prismasta, juomakauppa Alkon vierestä.

– Kyllähän sitä piti silmiään hieraista, että itse Helmikö se siinä kassajonossa seisoskeli Alkon muovipussi kädessä ja ilman maskia, Seiskalle hämmästellään.

helmi loukasmäki
Helmi Loukasmäki shoppaili korkeakorkoisissa nilkkureissa, ja kädessä ollut musta Alkon muovipussi sopi neidon mustaan tyyliin.

Varsinaisia kokkailuaineksia ei vaaleaverikön ostoskassiin tällä kertaa päätynyt.

– Kiinnitin huomion, että kovin oli pienet herkkueväät ja kasvikset huusivat poissaolollaan. Kassaneiti pakkasi Helmille muovipussiin hänen ostamansa pakastepitsan, sipsipussin ja dipin. Maksun jälkeen nuori nainen kipitti hissille, josta pääsee parkkipaikalle. Dannya ei näkynyt.

Lue myös: Helmi Loukasmäen haikea viikonloppu Dannyn ja Erikan Ruotsin-matkan jälkeen: "Ei rakkautta voi riistää multa..."

helmi loukasmäki
Helmi suoritti ostoksiaan tiistaina (12.4.) kello 18.30.

Video: Helmi Loukasmäki ja pääsiäisherkut

Tilaa Seiskan uutiskirje! »