fbq
Kotimaa
14.02.2023 16:27
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto
Jaajo Linnonmaa
Harvinainen kuva! Jaajo Linnonmaa romanttisena: "Yksi elämän suurimmista rikkauksista..."
Kotimaa
14.02.2023 16:27
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, Seiskan arkisto

Juontaja Jaajo Linnonmaa, 44, kohautti marraskuussa lopetettuaan huippusuositun Aamulypsyn pitkäaikaisena juontajana.

Lopetuspäätös syntyi Jaajon vietettyä isyysvapaata ensimmäistä kertaa elämässään. Lasten kanssa vietetty aika sai miehen heräämään siihen, miten onnelliseksi perhe hänet tekeekään. Lopulta lasten esittämä kysymys sinetöi päätöksen.

Kun isyysvapaa oli loppumassa, niin lapset kysyivät onko minun pakko mennä takaisin radioon ja voisinko jatkossakin olla aamuisin kotona. Isi kun tekee kuulema tosi hyvää munakasta, Jaajo kirjoitti sosiaalisessa mediassa. 

Lue myös: Jaajo Linnonmaa jättää Aamulypsyn - näin juontaja perustelee lopettamispäätöstään

Perhe-elämän auvosta nauttiva Jaajo julkaisi tänään (14.2.) vietettävän ystävänpäivän kunniaksi sokerisen päivityksen, jossa poseeraa oletettavasti vaimonsa kanssa lähekkäin laiturilla. Takaa kirkkaana paistava aurinko luo kaksikosta pelkän siluetin.

- Yksi elämän suurimmista rikkauksista on löytää vierelleen joku, jonka kanssa jakaa ilot ja surut, Jaajo kirjoittaa romanttisesti kuvan alle.

- Hyvää ystävänpäivää! 

Lue myös: Näin Jaajo Linnonmaa käsittelee lopettamistaan Aamulypsyssä

Jaajo meni vaimonsa kanssa naimisiin vuonna 2013. Heillä on neljä lasta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)

Jaajo kuului Suomen suosituimpiin radiojuontajiin, ja hän oli mukana Aamulpysyssä huikeat 16 vuotta. Jaajo valittiin vuoden radiojuontajaksi vuoden 2022 RadioGaalassa jo 11. kerran. Supersuosittu Aamulypsy on puolestaan valittu vuoden radio-ohjelmaksi vuodesta 2014 lähtien joka ikinen vuosi. 

Yrittäjyyden ja juontamisen lisäksi Jaajo on harjaantunut esimerkiksi näyttelijänä, ja hän tähdittääkin Luokkakokous-trilogiaa yhdessä Aku Hirviniemen ja Sami Hedbergin kanssa.

Uusi Aamulypsy alkoi tammikuussa, ja siinä ovat mukana Juuso Mäkilähde, Tinni Wikström, Tuukka Ritokoski ja Janni Hussi sekä Hovimuuusikko Ilkka eli Ilkka Ihamäki.

Lue myös: Janni Hussi ja Aamulypsy-poppoo oudossa muistotilaisuudessa - someraivo repesi: "Nyt on kyl riman alitus"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jaajo Linnonmaa (@pelaaja2)