fbq
Kotimaa
04.02.2023 16:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Hannu pikkarainen
Hannu Pikkarainen piileskeli Emma-gaalan yleisössä
Kotimaa
04.02.2023 16:00
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2023 Emma-gaala järjestettiin Helsingin jäähallissa eilen perjantaina (3.2.). Monet julkimot olivat paikalla juhlistamassa gaala-iltaa.

Arkistovideo: Hannu Pikkarainen karaokeravintola Walliksessa

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen, 39, vietti eilen somejulkaisujensa perusteella sporttista päivää. Mies kuvasi Instagram-videotarinassaan itseään juoksulenkillään, jonka jälkeen hän piipahti myös ulkokuntosalilla. 

Lue myös: Katso video! Hannu Pikkarainen irrotteli karaokebaarissa Tuure Boeliuksen kanssa – Martina fiilisteli Vanajanlinnassa

Illalla Hannu päivitti yllättäen kuvan Emma-gaalasta videotarinaansa. Hannu oli ilmeisesti ostanut itselleen liput gaalaan, sillä kuva on otettu yleisön katsomosta.

Jemma, päivityksessä mainitaan vitsikkäästi.

Hannun exä, hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti, 40, nähtiin puolestaan punaisella matolla hänen ex-aviomiehensä Esko Eerikäisen, 49, kanssa.

Lue myös: Ex-pari Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen yllättävät hävyttömällä yhteiskuvallaan: "Mutsi ja faija vapaalla"

Hannun toisen somepäivityksen perusteella hän oli juhlatuulella. Mies julkaisi nimittäin noin aamuviideltä vielä kuvan PME Records:in kyltistä.

Äksönii, Hannu kirjoitti kuvan oheen.

PME Records on helsinkiläinen levy-yhtiö, jonka rosteriin kuuluvat esimerkiksi JVG, Gettomasa sekä Alma

On siis mahdollista, että Hannu on viihtynyt levy-yhtiön jatkoilla vielä aamuun asti. Mies ei kuitenkaan julkaissut muita päivityksiä illanvietostaan, tai muista mahdollisista juhlijoista.

Lue myös: Tältä näyttää Hannu Pikkaraisen uudessa kodissa - kuvat