fbq
Kotimaa
03.03.2023 10:05
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
hannele lauri

Hannele Lauri julkaisi nostalgisen viinakuvan: ”Kipakkaa sen olla pitää”

Kotimaa
03.03.2023 10:05
Teksti: Satu Mäkilä|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Näyttelijälegenda Hannele Laurilla, 70, on tarttunut muistojen taskuun satoja, satoja muistoja upean uransa aikana. Toisinaan Hannele jakaa paloja menneisyydestä someseuraajilleen. Nyt suosikkinäyttelijällä on kipakkaa sanottavaa.

Hannele on varsinainen Instagram-fani. Sosiaalisen media palvelu on hänelle huvi ja hyöty. Hannele vie sivustolleen arkisia asioita, tapahtumia, paljon kuvia ja muistoja. 

Hiljattain hän palautti seuraajiensa mieleen vuonna 1986 ensi-iltansa saanut Ere Kokkosen ja Spede Pasasen elokuva Liian iso keikka.

- Mainostin siinä rosvona, että Kipakkaa sen olla pitää, Hannele kertoi kuvakaappauksen tekstissä.

-Yks parhaista Speden elokuvista!!! Ai saakeli se auringonotto kohtaus siellä katolla, kun Loiri vetelee aurinkorasvaa kevyen kerroksen pintaansa ja tipahtaa ikkunasta sisään sinne asuntoon, yksi seuraajista hihittelee. 

- Tää on Ere Kokkosen paras elokuva. Aivan loistava, toinen tuumailee.

- Ota kipakat, ja huolesi haihtuvat, kolmas kommentoi emojillä, jossa naurunkyyneleet vuotavat silmistä. 

Lue lisää: Hannele Lauri katuu syvästi yhtä asiaa elämässään: "Tunsin olevani asiassa uhri

70 on vain numero -elokuvan tähden Insta-tili on kuvien aarreaitta. Siellä pääsee ikään kuin tunnelmoimaan monien viihdeteollisuuden tähtien seuraan. Päivityksiä muun muassa Matti Kassilan elokuvasta Kaikki pelissä ja Kuumat aallot -komediasta.

Vuonna 2003 nähty Kuumat aallot -televisiosarja jäi Spede Pasasen uran viimeiseksi tuotantopäätökseksi.

Hannele näytteli Anna-Leena Härkösen käsikirjoittamassa draamakomediassa pääosaa, ja muissa rooleissa nähtiin Sanna Saarijärvi, Markku Nenonen ja Mikko Rasila.

Hannelen Instagram-tilin yhtenä tähtenä on hurmaava sydämen valtaaja, mäyräkoira Olga.
Kun Hannele liittyi Instagramiin muutamia vuosia sitten, hän oli julkaissut sinne valokuvia muun muassa edesmenneestä Nancy-koirastaan. Harmillisesti vanhat kuvat katosivat, kun Hannelen tili hakkeroitiin tammikuun lopulla. 

Instagram on Hannelelle yksi työpaikka, joten tilin kaappaus oli suuri menetys. Hannele teki sosiaalisessa mediassa aktiivisesti muun muassa kaupallisia yhteistöitä.

- Nyt tarvitsen teidän kaikkien apua!! Minun vanha tili, jossa oli yli 20.000 seuraajaa on hakkeroitu ja minulta vaaditaan rahaa, kiristyksen kohteeksi joutunut Hannele surkutteli somen toisella tilillään.

Lue lisää: Hannele Lauri joutui katalan hakkerin uhriksi: "Sinne meni tili ja elinkeino"

- Minä en kiristämiseen suostu ja sinne meni tili ja elinkeino. Minusta on tällä hetkellä muutama feikki tili täällä Instagramissa, mutta TÄMÄ hannele.lauri tili on AINOA JA OIKEA tili. Pyydän, että jaat tätä tietoa eteenpäin, että saan elinkeinoni takaisin, Hannele ilmoitti.

Ystävänsä avulla Hannele sai lopulta oman alkuperäisen Instagram-tilinsä takaisin.