fbq
Kotimaa
10.05.2022 15:36
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Iida vainio
Mallikuvat paljastuivat! Tältä Iida Vainio näytti ennen julkisuutta - katso
Kotimaa
10.05.2022 15:36
Teksti: Seiskan toimitus|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Alkuvuodesta somesensaatioksi singahtanut Iida Vainio, 18, on ollut otsikoissa jatkuvalla syötöllä.

Iida on poseerannut Seiskankin kuvauksissa muutamaan otteeseen kevään aikana. Kultamekkokaunotar on kertonut aiemmissa haastatteluissa olevansa kiinnostunut esimerkiksi missikilpailuista.

– Miss Suomi -kilpailu kiinnostaisi, mutta olen toistaiseksi liian nuori siihen. Mallin työt voisivat myös olla jotain minulle, Iida kertoi Seiskalle maaliskuussa.

Lue myös: Kultamekolla kohauttanut Iida Vainio tulevaisuudestaan: Miss Suomi -kilpailu kiinnostaa

Iidan aiemmat mallikuvat

Seiskan selvityksen mukaan Iidalla onkin jo omat sivunsa Mallit.fi-sivustolla. Saitilla mainitaan Iidan olevan kiinnostunut esimerkiksi pro-kuvauksista, muotinäytöksistä, promootioista, kauneuskilpailuista sekä juontokeikoista.

Sometähdestä löytyy sivustolla kuusi kuvaa. Yhdessä otoksessa hän poseeraa veden äärellä vaaleassa asussa. Toisessa kuvassa tummatukkainen Iida istuu moottoripyörän päällä peliosastolla. 

Iida on ikuistettu myös sensuelliin kuvaan, jossa hän istuu sängyllä. Hän on kuvassa pukeutunut avonaiseen valkoiseen toppiin sekä valkoisiin housuihin.

Kuvien perusteella Iidan ulkonäkö on muuttunut ripeästi viime vuosina.

Tästä linkistä pääset katselemaan Iidan kauniita mallikuvia.

Stefun ja Iidan bileet sviitissä

Seiska kertoi viime viikolla Iidan ja liikemies Stefan ”Stefu” Thermanin, 34, hotellijatkoista.

Lue lisää: Sutinapommi! Stefan Therman ja Iida Vainio: yhteinen yö hotellissa!

Kaksikko juhli helsinkiläisessä Teatteri-yökerhosssa sekä perjantaina että vappuaattolauantaina. Jatkoille he suuntasivat luksushotelli Hilton Helsinki Strandiin, jossa he viihtyivät bileissä isossa sviitissä. Stefu ja Iida viettivät sviitissä yhteisen yön.

Seiskan uutisen jälkeen toimitukseen tupsahteli lukuisia vinkkejä siitä, että kaksikon hotellibileistä olisi kuvamateriaaliakin saatavilla.

Lue myös: Kohukuvat Iida Vainiosta ja Stefan Thermanista leviävät netissä! Tällaiset vappubileet oikeasti olivat - Iida kiehnäsi Stefun kainalossa ja sängyn vieressä

Muuan paikalla ollut juhlija nimittäin julkaisi otoksia seurueen kosteista vappujuhlista omilla verkkosivuillaan. Kuvat, joissa Iida näkyy, oli maanantaina (9.5.) jo poistettu saitilta, mutta ne leviävät edelleen somessa ja netin keskustelupalstoilla. Seiskan toimitus on nähnyt kuvat.

Iida kiehnää Stefun kainalossa

Otoksissa Iida esiintyy valkoisessa kesämekossa, jossa hän on poseerannut Seiskan kuvauksissakin. Kultakorkkarit kruunaavat kaunottaren asukokonaisuuden.

Yhdessä kuvassa Iida istuu Stefun kainalossa, ja miehen käsi on Iidan ympärillä. Nuori nainen katselee kameraan duckface-ilme kasvoillaan. 

Lue myös: Tuliko tässä erovahvistus!? Lopen kyllästynyt Sofia Belórf lataa Seiskalle Stefan Thermanista: ”Minulla on ollut tässä sellainen tilanne…”

Stefu on meikattu kissaksi, ja hän osoittaa toisella kädellään muualle. Iidan toisella puolella istuu tuntematon mies. Taustalla näkyy muutamia pöytiä täynnä viinipulloja sekä muita alkoholijuomia. Hotellihuone on kuvissa täynnä drinkki- ja viinilaseja.