fbq
Kotimaa
09.04.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova
Muotipoliisi
Erika Vikmanin lookista ei rohkeutta puutu! Seiskan muotipoliisi ratsaa suomalaisjulkkikset
Kotimaa
09.04.2022 21:30
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: Atte Kajova

Kaija Koo, 59, valitsi Iskelmä-gaala-asukseen mustavalkoisen kaapumaisen luomuksen. Asu on itse asiassa uusiokäytössä, sillä se oli Kaijalla päällä presidentinlinnassa viime itsenäisyyspäivänä. Ilmava, liikehtivä ja pelkistetty puku on Mert Otsamon käsialaa. Look on hyvinkin kaijamainen.

Kaija Koo

Arvosana: 8-

Lue myös: Kaija Koo todella liikuttuneena Iskelmä Gaala -voitostaan: "En tajunnut mitä tapahtuu!"

Tasavahva valinta

Joonas Nordman, 35, rohkaisee teettämään juhlavaatteet räätälillä. Juontajan mittojen mukaan tehty puku tuo ryhdikkyyttä olemukseen. Vaaleansininen väri ihastuttaa pehmeydellään, ja tummansiniset yksityiskohdat hajottavat mukavasti muuten tasaväristä yleisilmettä.

Joonas Nordman

Arvosana: 9+

Lue myös: "Se on ollut murheenkryyni äidilleni ja isoäidilleni" - Joonas Nordman lopetti vuosia jatkuneen paheensa

Aurinkoinen ilmestys

Suvi Teräsniska, 32, henkii kesäistä festarienergiaa ulkomuodollaan. Kunnia kuuluu Suvin stylistille Katja Teinilälle tästä kukkaiskokonaisuudesta, joka on luotu Maison Helsinki -putiikissa. Ihana mekko löytyi Suvin omasta kaapista. Isot helmet kahmivat huomiota, samoin pirteän keltaiset korkkarit.

Suvi Teräsniska

Arvosana: 7½

Lue myös: Vain elämää: Suvi Teräsniska söi kuormasta – ryhtyi vehtaamaan työntekijänsä kanssa: ”Aika pian me jäätiin kiinni”

Vaihtelu virkistää

Juha Tapio, 48, veti Iskelmä-gaalaan mustan nahkatakin sijasta ylleen särmikkään bleiserin. Yves Saint Laurentin luksustakissa on sinisiä ja mustia pystyraitoja. Dolge&Gabbana -brändin musta paita puolestaan on hyvin mielenkiintoinen, sillä Juhan kaulassa roikkuva koru on osa paitaa.

Juha Tapio

Arvosana: 8

Lue myös: ”Tämä on täysin vapaaehtoista” Näin Juha Tapion hitit syntyvät: ”Aina välillä lapio kolahtaa johonkin”

Räväkkä ja rohkea

Erika Vikman, 29, sonnustautui ihonmyötäiseen, läpikuultavaan bodyyn. Tästä lookista ei rohkeutta puutu. Räväkän tyylin omaava tähti on vetänyt jalkaansa mustat saappaat, ja hänen korviaan koristavat kimaltelevat korut. Musta vyö viimeistelee näyttävän kokonaisuuden.

Erika Vikman

Arvosana: 9

Lue myös: Erika Vikmanin vartalon osa herätti keskustelua somessa - laulaja jyrähtää nyt takaisin!

Kallis kellomaku

Samu Haber, 45, edusti Iskelmässä hyvin istuvassa puvussa. Vaatturiliike Saumassa teetetty mittatilauspuku sopii tähdelle loistavasti. Ylellinen tyyli näkyy myös laulajan kellossa, sillä se on sveitsiläisen Audemars Piguet’n valmistama. Aikaraudan arvo on vähintään 60 000 euroa.

Samu Haber

Arvosana: 10-