fbq
Kotimaa
21.02.2022 10:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram
Erika Helin ja ex-rakas Ramzi
Erika Helin erosi Ramzi-rakkaastaan - raju tilitys somessa: "Olen käynyt aikamoisen helvetin läpi"
Kotimaa
21.02.2022 10:02
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Seiskan arkisto, Instagram

Vuoden 2018 Miss Suomi -finalisti ja sometähti Erika Helin, 27, on eronnut.

Erikan ja Ramzin suhde kesti alle vuoden. Pariskunta virallisti suhteensa viime syyskuussa, kun he saapuivat seuraamaan Miss Suomi -finaalia yhdessä.

Erika kertoo erostaan Instagram-videotarinoissaan.

- Olen viime aikoina ollut aika pahalla päällä, ja se on näkynyt täällä somessakin jonkin verran, vaikka en ole sitä sen sitä kummemmin selitellyt, sometähti aloittaa.

- Tarkkasilmäisimmät ovat varmaan ymmärtäneet, että parisuhde on tullut päätökseen. Ja olen käynyt aikamoisen helvetin läpi viimeisen kahden kuukauden aikana, jos näin voi sanoa. Tuntuu, että pahin alkaa olemaan kohta ohi mutta kuten näkyy, niin ei ole kyllä yhtä helppoa päivää ollut vielä. 

Lue myös: Erika Helin löysi rakkauden – tässä on uusi poikaystävä: ”Sattumalta tavattiin…”

Erika Helin ja Ramzi
Erika Helin ja Ramzi ovat eronneet. Pariskunta nähtiin viime syyskuussa Miss Suomi -finaalissa.

"V*tuttaa"

Erika on ymmärrettävästi surullinen eron jälkeen. 

- En tavallaan halua lopettaa normaalia arkea, niin sitten vaan käyn hoitaa arki-asioitani itku silmässä. Ja jengi ihmettelee, että mikä tuota vaivaa.

Lue myös: Mikäs siellä luikertelee? Onlyfans-tähti Erika Helin peitti vanhan tatuointinsa - kuva!

Arkistovideo: Erika kertoo Seiskalle muuttavansa Maltalle 

Sometähden mukaan hän on äskettäin ymmärtänyt haaveilevansa omasta perheestä. 

- Pahinta tässä itselleni on se, että olen talven aikana ensimmäistä kertaa elämässäni ymmärtänyt haluavani ehkä joskus perheen. Ja kun sellaisen asian oivaltaa ja se vähän viedään pois, niin se tuntuu aika musertavalta. 

Lue myös: Playboy-missi Erika Helin julkaisi alastonkuviaan – viiltävä kommentti viranomaisille: ”Meitä tulee kunnioittaa – vaatteilla tai ilman”

Erika mainitsee saaneensa paljon tsemppiviestejä läheisiltään. Kaikki viestit eivät kuitenkaan ole olleet niin tervetulleita. 

- Kaikki sanovat tottakai, että ethän sinä ole vielä vanha, sinulla on aikaa, ja maailmassa miehiä riittää. 

- Tommoisia ei ehkä oikeasti pitäisi sanoa ihmiselle, joka käy tuollaista surua läpi. Se kuulostaa pelkästään v*ttuilulta. Koska en halua perustaa perhettä jonkun randomin kanssa, vaan haluan hyvän, tasapainoisen ja pitkän luottamussuhteen, ennen kuin sitoudun johonkin, joka määrittelee koko loppuelämäni. 

- Tulipahan jaettua. V*tuttaa rehellisesti. Mutta ei se ole tästä kuin ylöspäin. Toivottavasti ei enää kovin monta kertaa alaspäin, hän toteaa lopulta.