fbq
Kotimaa
29.09.2022 17:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus
Ensitreffit sohvalla: Laurin käytös koiralenkillä herättää ristiriitaisia ajatuksia: "En olisi antanut sen tunarin päästää koiraani vapaaksi"
Kotimaa
29.09.2022 17:30
Teksti | Kuvat: Seiskan toimitus

Ensitreffit sohvalla -sarjan analyysitädit Elina Niemi ja Leena Ylimutka eivät ole yhtä mieltä Ensitreffit alttarilla -Laurin ihastuttavuudesta.

Ensitreffit alttarilla -ohjelman tuoreimmassa jaksossa päästään näkemään muun muassa Laurin ensimmäinen kohtaaminen Salla-vaimonsa Kerttu-koiran kanssa. Kerttu suhtautuu mieheen aluksi varauksella, mutta osoittaa jo pian kiintymystä uudelle ihmiselleen.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Oton ja Assin onnellinen yhteiselo päättyy lyhyeen: ”Assi muutti tänne ja sitten mulla napsahti...”

Laurin ja Kertun yhteiset hetket ovat saaneet Leenassa aikaan varsin negatiivisia tuntemuksia. 

- Hänhän tuli ovesta sisään ja sanoi heti koiralle, että kavereita me voidaan olla, mutta minua et pure. Siinä vaiheessa minä olin, että anteeksi mitä? Leena kertoo tyrmistyneenä.

Lue myös: Ensitreffit sohvalla: "Hän taitaa itsekin tietää olevansa hyvännäköinen" - Katso Seiskan toimittajien ankara arvio uusista Ensitreffit alttareilla -pareista

Lauri vie Kertun jakson aikana ulkoilemaan ja soittaa puolisolleen, että voisiko hän päästää koiran mahdollisesti vapaaksi heitelläkseen tälle palloa.

- Jos se olisi ollut minun koirani, niin en olisi antanut sen tunarin päästää sitä koiraa irti.

Lue myös: Ensitreffit sohvalla: Yhden parin häämatka hämmentää Seiskan raatia: "Heillä on jokin salaisuus"

Elina osoittaa jaksossa lähinnä ihastustaan Lauria kohtaan ja ilmoittaa rakastavansa tämän kuivahkoa huumorintajua.

Lue myös: Ensitreffit alttarilla: Oton tunteet kuumenevat – kiroilusta ei tule loppua

Katso koko keskustelu uusimmasta Ensitreffit sohvalla -jaksosta.